Турско криминале измества „Обещание“

“Черна птица” стартира на 11 ноември

“Черна птица” е новият турски сериал, който ще стартира на 11 ноември и ще се излъчва всеки делничен ден от 13.30 часа в ефира на bTV. Известната в оригинален превод като “Гарван”, криминалната драма е продуцираната от компания Ay Yap?m. В главната мъжка роля ще гледаме познания ни като Йомер от “Любов под наем”- Баръш Ардуч, а негова екранна партньорка е Бурджу Бирджик.

“Черна птица” замества другата, излъчващата се в момента в следобедния часови пояс по bTV поредица “Обещание”. Последният епизод от втория є сезон ще бъде показан в обичайното разписание на сериала на 10 ноември (вторник). Както обясняват от БТВ, причина за временното преустановяване на “Обещание”, е малкият брой нови серии, показани от новия трети сезон в Турция, като излъчването им започна започна едва през септември. При това, в южната ни съседка, сериалът с Йозге Яъз и Гьокберк Демирджи вече не се излъчва всеки делничен ден, както преди, а само през уикендите, което допълнително ще забави завръщането му на български екран.

В актьорския състав на премиерния сериал “Черна птица”, освен Бурджу Бирджик и Баръш Ардуч, фигурират не по-малко популярни имена като Хатидже Аслан (“Млечният път” и “Сезони на любовта”), Ахсел Ероулу (“Майка” и “Завинаги”), Джанер Шахин (“Семейни тайни”) и др. Макар и за кратко, във втория сезон на поредицата се снима също Онур Сайлак, който у нас гледахме наскоро като Вели Джевхер в “Ирония на съдбата”.

В основата на сюжетното развитие в “Черна птица” стоят Кузгун (Баръш Ардуч) и Дила (Бурджу Бириджик), които израстват заедно като деца на двама полицаи и добри приятели. Бащата на Кузгун обаче попада в подъл капан, изпълнявайки рутинна мисия, и умира. Така пътищата на Кузгун и Дилара се разделят и докато той работи като охранител, тя завършва право и става успешен адвокат. 20 години след смъртта на баща си Кузгун поема по пътя на отмъщението, който отново го среща с Дила. Ще попречат ли чувствата, които двамата изпитват един към друг, на отмъщението или ще станат негово гориво, водещо до изпепеляващ край, предстои да разберем.

А за тези които ще очакват връщането на “Обещание” с неговия трети сезон, както вече писахме, той ще е без участието на ключовата актриса Йозге Яъз (Райхан), тъй като и в реалния живот тя се влюби в екранния си партньор Гьокберк Демирджи (Емир) и сама реши да напусне сериала. Това наложи и сюжетни обрати в поредицата - Рейхан умира при раждане, но лекарите успяват да спасят детето - момченце. Животът на Емир е обърнат с главата надолу, след загубата на любимия му Рейхан. Самият той започва да търси смъртта, като участва в битки без правила. Близките му го убеждават, че бебето не е виновно за нищо. Наемат детегледачка, която да се грижи за момиченцето. Нейната нежност и чистотата ще напомнят на Емир за Рейхан...

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"