Тъкър Карлсън нарече задържането на Дуров във Франция "запазена марка на диктатурата" (ВИДЕО)

Задържането на съоснователя на Telegram Павел Дуров във Франция не е нищо повече от „запазена марка на диктатурата“. Това заяви американският журналист Тъкър Карлсън по време на интервю с Робърт Кенеди-младши, който наскоро обяви спирането на предизборната си кампания като независим кандидат за президент на САЩ.

„Администрацията на президента на САЩ Джо Байдън насърчава президента на Франция Еманюел Макрон да задържи собственика и основателя на Telegram Павел Дуров, който в момента се намира във френски затвор. Според мен това е отличителният белег на диктатурата“, каза Карлсън в интервю с Кенеди младши, чийто запис журналистът публикува на уебсайта си.

На свой ред Кенеди-младши каза, че „сега в Европа няма свобода на словото“. „Вижте какво се случи с Илон Мъск. Мъск трябва да е герой на Демократическата партия, старата Демократическа партия. По някакъв начин той се превърна в злодей, защото неговата платформа всъщност стана единствената, която позволяваше свободата на словото. И сега поради това той се превърна в злодей, защото Демократическата партия не вярва на хората.“

TRUD_VERSION_AMP:1//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"