Уолкът: Българите се страхуват от нас, очаквам мача с нетърпение

Английският национал от „Арсенал“ Тео Уолкът е на мнение, че българският шампион „Лудогорец“ се страхува от визитата си на „Емирейтс“. Двата тима се изправят един срещу друг в сряда в среща от 3-тия кръг на груповата фаза на Шампионската лига.

„Не мисля, че изгарят от желание да играят с нас - обясни Уолкът пред английските медии.- Даже съм сигурен в това, защото ние вкарваме много голове от началото на сезона и те го знаят. Очаквам с нетърпение този мач, макар че всички смятат, че победата е абсолютно задължителна. Важно е обаче да не ги подценяваме. В днешни времена няма сигурни мачове, а ние сме се затруднявали дори срещу „Олимпиакос“."

Английският национал допълни, че се намира в отлична форма преди домакинството срещу „орлите“: "Направих огромна крачка напред и чувствам прилив на енергия както никога досега. В събота срещу „Суонси“ трябваше да вкарам повече от два гола, защото имах шанс да го направя и да сложа край на мача по-рано. Но и два са добре, защото спечелихме трите точки, а това е най-важното.“

В същото време друг от основните играчи на тима - Месут Йозил, е готов да преподпише с „топчиите“, но срещу далеч по-добри параметри от сегашните. В момента германецът прибира по 140 000 паунда на седмица в Лондон, а контрактът му изтича през 2018 година.

Желанието на Йозил е да получи „повишение“ и новото му възнаграждение да бъде от 200 000. „Не мисля, че има нужда от убеждаване - обясни мениджърът Арсен Венгер.- Той иска да остане тук.“

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"