Фейсбук призна официално, че Байдън е настоявал да се цензурира информация за ковид

Марк Зукърбърг призна, че Белият дом и администрацията на Джо Байдън го е притискала Фейсбук да цензурира информация за пандемията от Ковид-19. Поредната "теория на конспирациите", която се сбъдна.

Описа и как ФБР ги е измамило за историята с лаптопа на сина на Байдън и те са цензурирали историята, докато чакали фактчекъри.

Много от нас го знаеха, но е друго да се признае официално. Всичко, за което говорихме за желанието за цензура на левите, се оказва истина. Всичко, което говорихме за цензурата покрай ковид - отново се оказва истина. Либералите правят точно това, което предупреждавахме - използват държавния апарат, за да мачкат хората и нашата свобода.

Въпреки това, новината е радостна, защото това е сериозен удар за техните амбиции. Историческа победа за свободата на словото. Не толкова заради признанията на Зукърбърг, а заради това, че най-после намери смелостта да разкрие опитите за масова цензура на левите. Той отдавна изглеждаше на път да се обърне срещу бившите си господари.

Ако Фейсбук се присъедини към Туитър да се опълчи на тези опити, вече битката въобще не е толкова равностойна. Гарантирано Ютюб ще ги последва, ако това се случи.

Царят е гол. Голямото събуждане започва.

TRUD_VERSION_AMP:3//
Публикувано от Виктор Блъсков

Този уебсайт използва "бисквитки"