Феновете на "Хебър" поискаха обяснение от ръководството на клуба след мача с ЦСКА 1948

Фенове на "Хебър" са задръстили джип на един от членовете на ръководството на тима след загубата с 1:3 от ЦСКА 1948, за да поискат обяснение за състоянието на клуба, бюджета, как пазарджиклии ще завършат сезона и изобщо ще има ли професионален футболен клуб. Според фенове на тима, които дадоха яснота пред "Труд нюз",  на мимолетната среща от ръководството са обявили, че нямат против в новото ръководство на клуба да влязат хора, свързани с община Пазарджик и новия кмет. 

След изборите за кмет и встъпването в длъжност на новата общинска управа начело с Петър Куленски се разбра, че клубът е разчитал на издръжка от общината в размер на 350 000 лв, които сега няма как да бъдат изплащани предвид дупката в общинския бюджет, която според пазарджиклии е около 150 млн. лв. Кметът Куленски обяви, че иска да помага на спорта в града, но ще го прави според възможностите на общината, както и че помощта няма да бъде в този размер.

Феновете обаче очакват отговори на много въпроси - тръгва ли си Любослав Пенев, колко от играчите с изтичащи договори ще останат, както и с какъв бюджет разполага и колко спонсори има клубът. От УС на "Хебър" никой до момента не е коментирал състоянието му, а любопитен факт е, че мандатът му е свършил точно на 1 декември по данни на бившия президент Борислав Даскалов, който сподели информация кои хора точно са били в УС. В него са влизали само близки до стария кмет Тодор Попов.

Президентът на клуба Елизар Спасов не е давал пресконференция, за да коментира актуалните проблеми на клуба. 

Феновете реагираха на отношението към тях и към футболистите по време на мача с ЦСКА 1948 днес, разпъвайки послание "Ако приказката за "Хебър" свърши, вашият кошмар започва". 

TRUD_VERSION_AMP:3//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"