Фестивалът VARNA BREEZE by EXIT ще е безплатен за жителите и гостите на Варна

Концертите са от 15 до 18 август на две сцени в Морската градина

Първият фестивал VARNA BREEZE by EXIT ще е безплатен за жителите и гостите на Варна тази година, съобщиха от общината. В последния момент програмата бе скъсена с ден, а организаторите склониха всички концерти да са при вход свободен. Платени остават само VIP зоните на двете сцени в района на Пантеона в Морската градина, чийто монтаж е пред финал. 

Фестивалът започва навръх Деня на Варна – 15 август и ще продължи до 18 август. В празничния четвъртък на основната сцена от 20,30 ч ще пеят  Gipsy Kings, следвани от  Dire Straits Legacy и  Stereo MC’s, чийто концерт започва в полунощ. На втората сцена от 19,30 до 1 часа публиката ще види Милена Цанова, DARA, 100 Kila и  Saké Entertainment. Финалът на фестивалната програма на 18 август ще е с концерт на  Chambao. 

През всички четири дни районът около Пантеона ще бъде ограден с охранителни ленти. Ще бъдат направени КПП-та, на които посетителите ще бъдат проверявани за опасни предмети. Самият паметник ще бъде покрит със защитна мрежа, за да бъде предпазен от инциденти и вандалски прояви.

Хората, които вече са закупили билети, могат да разберат как да си възстановят парите чрез контакт с организаторите на фейсбук страницата им  https://www.facebook.com/breezefestival

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Даниела Фархи, кореспондент на "Труд" във Варна

Този уебсайт използва "бисквитки"