Фирмата на Кадир Догулу фалира

Само преди дни феновете на Кадир Догулу и Неслихан Атагюл се зарадваха на новината за бременността на актрисата. Но днес те са сериозно притеснени за бъдещето на двойката. Причината е съобщение, публикувано от Бирсен Алтунташ.

Преди няколко месеца стана известно, че компанията на Догулу „Alim Yapım“, която той основа със съпругата си и няколко партньори, ще пусне сериал, озаглавен „Компас на любовта“. Актьорският състав на проекта включваше турски звезди като Алперен Дуймаз, Енгин Йозтюрк и Бюшра Девели. Няколко седмици след началото на работата обаче се оказа, че снимките са спрени.

Паузата беше обяснена с неочаквани финансови проблеми. Някои служители на компанията твърдяха, че не са им изплатени заплати за последните три месеца. В интервю Алперен Дуймаз потвърди, че сериалът е бил замразен след заснемането на 7 епизода. Въпреки това актьорът изрази надежда, че проектът ще бъде възобновен.

Но според турските медии Кадир Догулу е закрил компанията си и е информирал своите служители. Много членове на снимачния екип останаха без препитание. Според информация на журналисти потърпевшите се готвят да заведат колективен иск. Самият Кадир Догулу не коментира създалата се ситуация.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд news

Този уебсайт използва "бисквитки"