Футболистът на Валенсия, обвинен в изнасилване, проговори

Обвиненият в изнасилване нападател на Валенсия Рафа Мир даде официално изявление по случая. 27-годишният нападател, който е собственост на Севиля и е под наем в новия си тим, е обвинен от две момичета в сексуално нападение, случило се в дома на футболиста. Двамата с негов приятел, който вероятно е бил негов съучастник, прекараха две нощи в ареста, след което бяха освободени под гаранция.

В профила си в "Х" Рафа Мир коментира: "Искам да заявя ясно, че съм невинен, като потвърждавам съдържанието на изявлението, направено от моя адвокат Хайме Кампанер. Веднага след като той успя да започне да работи при равни условия с обвиненията, случаят взе важен обрат, който показва колко неоснователно е обвинението. Имам пълно доверие в правосъдието в Испания, с което си сътруднича от първата минута за изясняване на фактите. Поради всички тези причини бих искал да изкажа най-искрените си и дълбоки извинения на моя клуб Валенсия, на треньорския щаб, на моите съотборници и най-вече на феновете, за това, че не спазих, дори в почивен ден, строгия график, който се очаква от един професионалист, а още повече след началото на сезона. Оттук нататък, като професионален футболист, цялата ми енергия е насочена към това да помагам на клуба и съотборниците си.

Благодаря на семейството си за любовта и подкрепата, която ми оказваха през цялото време. Вашата любов и истината ще ми помогнат да преодолея тази ужасна ситуация. Следвайки съвета на моя адвокат, ще изясним ситуацията в съда, а не в медиите или в социалните мрежи“.

 

 

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"