Халил Ибрахим Джейхан има добри новини

Халил Ибрахим Джейхан присъства на церемонията по връчването на турските младежки награди и не скри радостта си. Той получи наградата за най-добър актьор и беше много въодушевен от високата оценка за своя труд. Халил изрази чувствата си със следните думи: „Много съм щастлив, наистина се радвам, че докосваме хората по този начин, те ни показват своята любов и работата ни стига до тях. Смятам, че това е награда за нашия труд.“

Халил Ибрахим, който у нас е познат от сериала „Наследство“, има много почитатели и продължава да привлича внимание дори отвъд океана. Той сподели добри новини за сериала "Мръсно пране". Джейхан обяви, че поредицата ще продължи с втори сезон след успешния първи и допълни: „Проектът върви много добре, нека продължим. Моите приятели актьори и продуцентската компания са невероятни. Щастлив съм!"

Актьорът обясни, че това лято няма да може да си вземе почивка и ще участва както в мюзикъл, така и във филм и ще пътува до Америка. Заедно с колежката си Мелиса Донгел, ще посетят 6 щата. „Ще се срещнем с нашите фенове там и много се радваме“, сподели турската знаменитост.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд news

Този уебсайт използва "бисквитки"