Халит Ергенч си обръсна брадата

Халит Ергенч се завърна на снимачната площадка, където си партнира с Туба Бююкюстюн. Новият проект „Няма да има утре“ се състои от 4 епизода. „Това е първият път, когато работим заедно с Туба след филма „Червения Истанбул“, каза Халит и добави, че не може да даде подробности за сериала. „Беше добра, приятна работа. Надявам се, че успяхме да направим това, което искахме.”

Обяснявайки, че сериалът е различен, известният актьор не подмина да коментира и промяната на имиджа си и отговори защо е отрязал брадата си: „Направихме го за експеримент, опитахме нещо, свързано с друг проект, но предстой да преразгледаме трансформацията.“ Ергенч призна, че му е странно, когато се погледне в огледалото и сподели, че много е свикнал с брадата си, но според съпругата му Бергюзар Корел сега изглежда „като стария Халит“.

Новият сериал с участието на популярния турски актьор е режисиран от Зейнеп Гюнай и написан от Екин Аталар. Поредицата проследява актрисата Манол и ветеран журналиста Хакан, които се срещат за интервю и след това историята поема в съвсем различна посока.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд news

Този уебсайт използва "бисквитки"