Ханде Ерчел – мъжемелачка с актьорски талант

Турската звезда е неотлъчно до бизнесмена Хакан Сабанджъ

Ханде Ерчел е една от най-известните турски актриси. Още в гимназията тя знае, че ще свърже живота си с изкуството. Вроден талант, трудолюбие и постоянство ѝ позволяват за кратко време да се превърне в истинска звезда. Тя прави своя филмов дебют през 2013 г. с малка роля в сериала „Татар Рамадан“. Само за две години успява да докаже на зрители и критици, че наистина има талант и от 2015 г. изпълнява предимно главни роли. „Дъщерите на Гюнеш“ става проектът, чрез който светът научава за нея.

През 2016 г. излиза нов сериал „Любовта не разбира от думи“, в който главните роли са изиграни от Ханде и Бурак Дениз. Проектът е харесан не само от турски, но и от чуждестранни зрители. Безспорно 2020-та е  годината на нейния триумф. Тогава излиза романтичната поредица „Почукай на вратата ми“, в която Ерчел си партнира с Керем Бурсин. Сериалът става истински хит и е продаден в над 100 страни по света.

До 2018 г. турската знаменитост успява да скрие личния си живот. Но с нарастването на популярността това е почти невъзможно. Приписват ѝ афери с Бурак Дениз, Толга Сариташ и дори с Екин Мерт Даймаз. Но всеки път Ерчел отрича слуховете. През 2018 г. става известно за романса между Ханде и музиканта Мурат Далкълъч. Звездите се срещат две години, а след това просто се разделят без обяснение.

През 2020 г. тръгват слухове за афера на актрисата с нейния колега Керем Бурсин. Година по-късно те са официално потвърдени, но знаменитостите се разделят през януари 2022 г., което довежда до огромно възмущение от феновете. Самите актьори не назовават причината за раздялата, но според слуховете Ерчел ревнува Керем и му вдига скандали. Някои турски фенове все още вярват, че романсът им е просто PR трик.

През декември 2022 г. Ханде започва да се среща с милиардера Хакан Сабанджъ. В свои интервюта актрисата многократно признава, че се чувства много добре с бизнесмена. От време на време в турските медии се появява информация, че семейство Сабанджъ не иска да вижда Ханде като своя снаха. Твърди се, че затова Хакан все още не ѝ предлага брак. Самите знаменитости не дават изявления.

Ханде прекарва свободното си време в пътувания с любимия си мъж и в срещи със сестра си Гамзе и нейното семейство. Ерчел обръща специално внимание и на Мави, нейната малка племенница, която се пребори с рака. Актрисата държи на външния си вид и се старае да се храни правилно, спортува редовно и води активен и здравословен начин на живот. В интервю звездата казва, че се опитва да намери нещо положително във всеки ден - това ѝ дава енергия и сила.

TRUD_VERSION_AMP:2//
Публикувано от Труд news

Този уебсайт използва "бисквитки"