Холи Бери е бясна: Набедиха я във фригидност

Актрисата призова да питат гаджето ѝ как е в леглото

Изпитала първия оргазъм на 11

Докато някои известни личности са толкова уморени от слухове по техен адрес, че просто пренебрегват спекулациите на репортерите и обществеността, други, напротив - винаги са готови да отстояват себе си, като 54-годишната Холи Бери, например. Наскоро гости в телевизионното предаване “Коктейли” с водещите Клаудия Джордан, Вивика А. Фокс и Куинс Лиса Рей Маккой си позволиха обиден коментар за Бери. Преди това водещите обсъждаха личния живот на певицата Тони Бракстън и споменаха, че по едно време тя излизала с много привлекателни мъже. “Не знаем какво е ставало в спалнята. Може би е като Холи Бери”, отбеляза Маккой, намеквайки, че актрисата е зле в леглото.

Реакцията на Холи не закъсня. Актрисата отговори директно на Лиса Рей в Twitter. “Попитайте гаджето ми, той ще ви каже всичко, което трябва да знаете”, обърна се към водещата актриса.

Феновете на Бери я защитиха и също атакуваха туита на водещата, така че в крайна сметка, тя беше принудена да се извини. “Думите са извадени от контекста, нямах предвид нищо лошо. Харесвам Холи”, написа Маккой.

За кратък период от време това бе вторият път, в който сексуалността на Бери бе в центъра на вниманието. Наскоро самата тя, заедно с приятелката си и стилист Линдзи Флорес, отговори на няколко откровени въпроса в епизод от IGTV поредицата “Bad & Booshy” в Instagram на тема... първия оргазъм.

“Изпитах първия си оргазъм на 11 години. Сама го постигнах”, сподели носителката на “Оскар” и разкри още, че по това време се е опитвала да разбере повече за сексуалността си, както повечето момичета на тази възраст. Холи обаче реши да не отговаря на въпроса за “най-щурите си сексуални лудории”.

Преди два месеца Холи Бери потвърди връзката си с 50-годишния музикант и певец Ван Хънт. Според хора от тяхното обкръжение, отношенията им са изпълнени със страст.

Както и известно, Холи Бери има 12-годишна дъщеря Нала от Габриел Обри и 6-годишен син Масео от Оливие Мартинес. Ван Хънт вече се е запознал с тях и прекарва много време в къщата на Хали в Малибу.

Преди да се впусне в любовен романс с Хънт, Холи бе женена за френския актьор Оливие Мартинес, с когото се разведе през 2016 г.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Таня Пушкова

Този уебсайт използва "бисквитки"