Хороскопът на Алена: Близнаците да избягват излишните разговори, досадни недоразумения за Раците

ОВЕН

Промените са свързани с професионалния ви живот, но мислете с разума си заради ретроградното движение на Меркурий. Завършването на задачите на работното място ще ви донесе уважение и стабилизиране на изградения авторитет. Бъдете обективни и не спорете с колегите си. Не се проявявайте като инатливи хора, които искат да наложат мнението си на всяка цена, въпреки че не са прави. Напрегнатия ден не ви помага да се откъснете от това, което ви предстои. Вечерта очаквайте приятни новини, свързани с романтична среща и изясняване на чувствата ви с любимите ви хора. Бъдете тактични. След като взаимно докажете, че се обичате, сексът ще ви зареди със сили и добро настроение.

ТЕЛЕЦ

Вслушайте се в гласът на интуицията си съгласно повелята на ретроградния Меркурий. Неприятни новини ще ви развалят за известно време настроението. Не се вживявайте много, за да избегнете стреса. Трудностите на работното ви място са породени от желанието ви да се обвържете с неподходящи делови партньори, които ви мамят. Неуспехите си сте в състояние да предизвикате  и сами, мили дами. Бъдете отговорни към работата си, но и към семейството си, особено ако сте обтегнали отношенията си по време на извънредното положение. Не очаквайте любимите ви хора да правят непрекъснати компромиси.

БЛИЗНАЦИ

Избягвайте излишните разговори и отложете взимането на важни решения както изисква и ретроградния Меркурий. Ново запознанство ще изиграе положителна роля в живота ви. Очаквайте приходи. Трудностите ще преодолявате с лекота. Анализирайте събитията и изберете правилно поведение спрямо хората около вас. Работите активно, но е възможно и да получите любовно признание. Споделените чувства ви зареждат с оптимизъм. Сексът ще ви се отрази добре, ако не е със случаен партньор, само защото не искате да се чувствате самотни. Ако си го позволите, ще се почувствате наранени. 

РАК

Денят е напрегнат и заради ретроградното движение на Меркурий. Осъществяването на желанията ви е съпътствано с досадни недоразумения, които ще ви развалят настроението. Не е изключено да изяснявате отношенията си. Отложете деловите срещи и разговори за по-подходящо време. Не рискувайте. Не давайте заеми, защото няма да си върнете парите. Вечерта очаквайте проблеми в семейството или с любимия, ако сте закъснели за пореден път. Не проявявайте капризи и чуйте какви са желанията им. Романтичните мигове с интимния партньор и сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили. 

ЛЪВ

Разкрийте нови професионални възможности и коригирайте плановете си при ретроградното движение на Меркурий. Обмислете преместване на нова работа и осигуряване на нови източници на доходи. Не отказвайте помощ. Можете да обсъдите с колегите или подчинените си проблемите, свързани с вашите делови отношения. Ако сте решили да търсите днес подходящия партньор за романтична връзка, късметът не е с вас. Романтичните запознанства ще ви разочароват. Въпреки нежеланието ви непрекъснато да доказвате чувствата към партньора си, днес го сторете, за да изживеете незабравими интимни мигове в леглото. 

ДЕВА

В този ден желанията ви са неизпълними заради ретроградния Меркурий. Настроението ви ще се развали още сутринта. Разговорите, които водите може да са успешни, ако не сте нервни и не предизвикате раздразнение у събеседниците си. Предложенията за работа са гаранция за бъдещите ви материални успехи, но само ако сте достатъчно гъвкави и не ги пропуснете. Време е да приключите стара любовна връзка, която ви създава проблеми в семейния живот и може да разруши брака ви. Предпазвайте се от случайни сексуални контакти, защото ще бъдете изненадани скоро от нежелана бременност. 

ВЕЗНИ

Днес бъдете предпазливи към новите запознанства, особено ако са свързани с деловите ви задължения, защото Меркурий е ретрограден. Възможни са сериозни провокации. Жънете успехи, които дразнят неприятелите ви. Ще се опитат да ви злепоставят. Бъдете директни и веднага ги поставете на място. Време е да помислите за почивката си, мили делови жени, и да заведете любимите си хора или брачните си половинки на ресторант. След като се приберете у дома, можете да се отдадете на чувствата си и на здравословен и зареждащ ви със сили секс. 

СКОРПИОН

Трудностите ще ви ядосат от сутринта при ретроградния Меркурий. Не водете ненужни разговори. Отложете важните делови срещи, дори ако са предварително планирани. Новите запознанства са неблагоприятни за вас. Не се опитвайте да прикривате професионалните си проблемите. Осъзнаването на грешките и тяхното коригиране ще ви бъде от полза. Настъпил е момента да решите дали да съхраните брака си, мили жени, ако вече не издържате и сте засегнати от поведението на партньора си, който отказва да прояви разбиране и ви подкрепи в професионалните ви стремежи, но държи вие да го подкрепяте.

СТРЕЛЕЦ

Не ви съветвам да пътувате на големи разстояния заради ретроградния Меркурий. На работното място назряват проблеми, които ще доведат до конфликт с ръководството, но са свързани с дадени от вас и не спазени обещания. Отхвърлете задачите си до обед. Единственото изискване за този ден е да сте толерантни към чуждото мнение и да изслушвате събеседника си. Намерете пътя към сърцето на партньора си, мили жени, ако сте го отдалечили от себе си, заради непрекъсната си професионална заетост, нищо че може би работите у дома. Сложена красиво подредена маса и пригответе вкусна вечеря.

КОЗИРОГ

Стабилизирайте постигнатите професионални успехи въпреки ретроградния Меркурий. Ако трябва да подготвяте за подпис документи, огледайте ги добре, прочетете всичко задълбочено, за да не допуснете загуби.  Ако се налага да останете на работното си място през целия ден, работете спокойно и търпеливо и отхвърлете най-неотложните си и изостанали задачи. В отношенията с любимия ви бъдете въздържани в изразяване на емоциите, мили жени, особено ако ви посети на вашето работно място. Не изневерявайте! Семейните жени ще изживеят незабравими сексуални удоволствия. Несемейните да бъдат предпазливи в сексуалните си контакти. 

ВОДОЛЕЙ

Помощта на влиятелни хора ще се отрази добре на шансът ви да получите мечтаната работа, да смените източникът си на доходи или да добавите допълнителни, дори и при ретроградния Меркурий. Бъдете отговорни към задълженията си. Обмислете влагането на пари в успешен и доходен бизнес. Не ви съветвам да пътувате. Ако не сте семейни и сте намерили подходящата половинка, днес е идеален ден за определяне дата за годеж и брак. Ще си гарантирате щастие. Ако сте се освободили от съмненията си и сте сигурни в чувствата си, сексът ще ви достави незабравими мигове.

РИБИ

Предпазвайте се от запознанства, чиято роля в живота ви е неблагоприятна, особено при ретроградния Меркурий. Неочакван спор ще нажежи обстановката на работното ви място и няма да се разреши във ваша полза. Съдбата ви подлага на изпитания, с които трябва да се правите сами. Докажете, че сте способни на това. Въпреки деловата ви заетост, мили жени, създайте хармония в интимните си отношения, а ако сте семейни с брачния си партньор. Не се лишавайте от романтичните мигове и сексуални удоволствия. Те ще стабилизират отношенията ви.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Светлана Тилкова - Алена

Този уебсайт използва "бисквитки"