Хороскопът на Алена: Близнаците преодоляват трудностите с лекота, разочарования заради некоректност очакват Раците

ОВЕН

Радвате се на спокойствие на работното си място. Ще ви се отдаде възможност да откриете нови професионални сфери за изява, свързани с вашето образование. Прибързаността може да е повод за провал на замисленото в професионален план и да доведе до загуби, ако действате инатливо-импулсивно. Днес решете дали да продължите живота си с интимните си партньори. В моментът на истината преценете имате ли все още чувства към тях. Не се отдавайте на сексуални удоволствия, дори и ако е за последно, защото след това ще съжалявате.

ТЕЛЕЦ

Очакват ви неприятни новини, които ще развалят доброто ви настроение и ще занижат самочувствието ви.  Анализирайте действията си и преценявайте думите си. Деловите разговори са успешни. Не прекъсвайте събеседниците си. Няма да ви липсват и запознанства - делови и лични. Бъдете критични към недостатъците си и не прекалявайте с изискванията към партньора си. Не си позволявайте сексуален контакт още при първата среща с новите си партньори, защото последствията ще бъдат необратими.

БЛИЗНАЦИ

Денят е добър за равносметка на постигнатото и ще ви помогне да обмислите и планирате задачите си до края на месеца. Трудностите ще преодолявате с лекота. От значение за успеха ви е да анализирате събитията и да сте избрали правилно поведение спрямо хората около вас. Не изневерявайте, за да си спестите проблеми в личния живот. Ще срещнете трудности в общуването породени от вашата изневяра, която трудно ще ви простят. Не се надявайте на сдобряване в леглото. Именно сексът ще е причина за по-голям скандал с брачния партньор.

РАК

До обед сте много активни. Колегите ви са впечатлени и малко ви завиждат. За съжаление следобед ви очакват разочарования заради нечия некоректност, които ще провалят и намерението ви да си почивате. Предпазвайте се от пропуски и грешки, заради липсата на правилна оценка на хората, с които общувате. Очаквайте големи промени в личния си живот. Семейните жени да се отдадат на чувствата си. Несемейните да очакват романтична среща. Сексуалните ви отношения са на ниво. Не пропускайте да се отдадете на сексуални наслади, които ще ви заредят с добро настроение.

ЛЪВ

Денят ви дарява спокойствие и засилва вашата увереност в знанията и уменията ви. Зареждате се с нови сили и активност на работното място. Изчакайте преди да вземете важни решения. Очаквайте развитие в материалните ви планове. От вас зависи дали ще изживеете положителни или отрицателни промени. Създайте хармония в интимните си отношения, а ако сте семейни, мили дами, с брачния си партньор. Ако сте сгрешили, поднесете извиненията си. Не се лишавайте от романтичните мигове и сексуални удоволствия, които стабилизират отношенията ви.

ДЕВА

Блестите в най-хубавата си светлина, ако не проявявате наивност и не позволявате да ви използват. Денят е идеален за обсъждане на възможността да започнете частен бизнес и за преглед на финансови документи, които предстои да подавате. Днес ви предстоят срещи с хора, които ще ви зарадват с комплименти, но с цел да извлекат някаква полза. Семейните разправии не трябва да ви притесняват, защото ще ви донесат спокойствие, след като споделите проблемите си. Сексуалният ви живот е на ниво, но не трябва да проявявате агресия в леглото, дори и ако неистово ревнувате.

ВЕЗНИ

От сутринта сте заредени с оптимизъм. Усещането за сигурност се засилва и ви прави щастливи. Не се съмнявайте в искреността на колегите си. Новите запознанства са успешни. Всички делови партньори ви възприемат в благоприятна светлина. В материално отношение също се радвате на успехи. Не се колебайте да проведете разговор за изясняване на личните си отношения. Забравете за съмненията и не ревнувайте без причина. Единствения начин да приключите със съмненията си е да се отдадете на незабравими сексуални мигове.

СКОРПИОН

Прибързаността ви ще доведе до неуспехи в разговорите, свързани с пари. Не стройте фантастични кули от мечти и илюзорни картини и не градете нереални планове, които са неизпълними, губещи времето ви и без финансово покритие. Слезте на земята. Оценката ви трябва да е реална и да не скрива проблемите и грешките. Бъдете внимателни. Несемейните жени могат да намерят половинката си. Семейните жени ще предизвикат ревност. Не винаги сексът е начин да се домогнете до чувствата на някого. Не разчитайте, че една бременност ще ви обвърже за цял живот.

СТРЕЛЕЦ

Проведете планираните делови разговори, дори и ако времето ви е по-малко от предвиденото. Бъдете толерантни към чуждото мнение и изслушвайте събеседника си. Ако се налага да обсъждате документи свързани с финанси или покупка на имоти, направете го в присъствието на адвокат и нотариус. Ако сте семейни, мили дами,  и сте решили да натриете носа на половинката си с изневяра, правите най-голямата грешка в живота си.  Сексът няма да ви достави удоволствие, защото непрекъснато ще търсите в партньорите си нещо по-различно.

КОЗИРОГ

До обед се чувствате прекрасно и сте активни. Следобед ще ви изнервят неприятни новини, които ще развалят настроението ви, докато поправите грешките, допуснати от наши подчинени.  Пригответе се за проблеми свързани с промени в работата. Конфликтът с ръководството е неизбежен. Планетите са благоприятно настроени към вас и могат да променят в положителна посока личният ви живот. Ще имате нови запознанства. Не се колебайте да откажете сексуален контакт на партньора си, ако сте сигурни в предстоящата раздяла, за да си спестите опити за ново сближаване.

ВОДОЛЕЙ

Ще се сблъскате с агресия от непознати хора на работното място. Бъдете внимателни, разсъдливи и въздържани, за да избегнете конфликтите. Отложете  разрешаването на спорни въпроси и съдебни дела, както и изясняването на отношения. Не са изключени неочаквани  разходи и финансови загуби. И днес сте напрегнати и изпълнени с недоверие към хората, които обичате. Сами градите основата на бъдещи проблеми водещи до отдалечаване. Нямате желание за сексуални удоволствия, което ще озадачи партньорите ви и ще ги дистанцира.

РИБИ

Заемете се с рутинните си задължения. Разсеяни сте. Предпазвайте се от грешки, които ще навредят и на колегите ви. Не спорете с тях и не доказвайте правотата си. Денят не позволява инвестиции, ако не сте предвидили средствата отдавна и се налага да взимате кредит. Откажете се от уговаряне на романтични срещи, защото е възможна проява на ревност. Не се опитвайте да възобновите прекъсната любовна връзка. Ако си позволите прибързано сексуална близост, сами ще си бъдете виновни за бъдещите проблемите.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Светлана Тилкова - Алена

Този уебсайт използва "бисквитки"