Хороскопът на Алена: Близнаците с променливо настроение, Раците да не споделят идеите си

ОВЕН

Омръзнали са ви претенциите на вашите колеги и близки. Едните искат да им помогнете, другите - постоянно да им обръщате внимание. Не се включвайте в несигурни инвестиции, само защото търсите лесна печалба. Честата смяна на настроенията е пречка в работата ви. Бъдете щедри, скъпи дами. Не се притеснявайте да покажете чувствата, които изпитвате към близките си и партньора си. Само ако сте искрени имате възможност да изживеете незабравими романтични мигове.

ТЕЛЕЦ

Трудно ще получите подкрепа, за да осъществите новите си идеи. Очаквайте изгодни делови предложения, които трябва да обмислите добре. Започнатите задачи ще бъдат успешни. Не се лишавайте от подкрепата на колегите си, която ще ви даде увереност. Не надавайте ухо на клюките, разпространявани от съседите ви, която целят да засегнат женското ви его и да ви наранят. Със сигурност искат да ви настроят срещу интимната ви половинка и да съсипят сексуалният ви живот.

БЛИЗНАЦИ

Днес сте с променливо настроение, защото обмисляте пътуване, което е пречка да се справите със задачите си. Ще избегнете проблеми, ако сте внимателни. Не се поддавайте на влияние отстрани. Налага се да признаете, че успехите ви се дължат и на помощ оказана ви от вашите колеги. Коригирайте поведението си спрямо вашите близките, скъпи жени. Новите запознанства ще ви разочароват. Не разчитайте на късмета си, ако търсите своята половинка. Удовлетворяващия секс не е гаранция за чувства.

РАК

Бъдете особено предпазливи с новите си познати, ако са свързани с деловата ви дейност и днес се появяват в живота ви. Не споделяйте идеите си, ако имате свой бизнес. Предпазвайте се от финансови загуби. Не са изключени проблеми в деловите отношения. В личния живот не са изключени проблеми заради липсата на хармония в отношенията ви. Депресирани сте от невъзможност да постигнете хармония в сексуалния си живот, но причината със сигурност не е във вас, а по-скоро е във вашия партньор.

ЛЪВ

В този ден се отнасяйте сериозно към новите си партньори и бъдете активни на работното си място. Очаквайте трудности, породени от недоразумения. Отчитайте всички малки и незначителни подробности на това, което ви се случва и ги анализирайте. Не пренебрегвайте общественото мнение, което е от значение, ако ви предстои важна задача. Постарайте се да не създавате напрежение в семейството заради ставащото на вашето работно място. Сексуалните ви отношения са нехармонични, затова и днес не се надявайте на сексуални удоволствия. 

ДЕВА

Не ви е възможно да общувате спокойно нито на работното място нито у дома. Ваш съсед ще ви създаде проблеми рано сутринта когато тръгвате за работа. Ще научите, че ви изпращат на курс за квалификация, за който отдавна мечтаете. Новината няма да ви зарадва, но помислете дали не е свързана с лични ползи за вас. Не изневерявайте, за да си спестите проблеми в личния живот, които вашите интимни партньори с нищо не са заслужили. Не сте доволни от сексуалните си отношения, но вината явно е и във вашето поведение и опити да търсите емоции извън семейството.

ВЕЗНИ

Отложете пътуванията и деловите срещи за следващите дни. Емоцията ви вреди и ви пречи да сте активни на вашето работно място. Не сядайте зад волана. Пътувайте с такси или с обществения транспорт, ако се налага да заминете на делово посещение, нека друг шофира вместо вас. Тези от вас, които се занимават със строителство, да не рискуват с първа копка за строеж. Не допускайте професионалните ви стремежи да вредят на личния ви живот, защото от вас, жените, зависи неговата стабилност. Сексуалните ви отношения са поохладнели. Вземете мерки, за да не страдате. 

СКОРПИОН

В този ден сте стабилни в поведението си, което ще се отрази добре не само на отношенията с колегите ви, а и на тези с близките ви. Ще постигнете целите си, но бъдете търпеливи и осъзнато отговорни, а и не бива да рискувате. Склонни сте да прощавате с лекота чуждите грешки, като по този начин обезоръжавате неприятелите си. Не давайте обещания за заеми на непознати хора или роднини само, за да блеснете. Със сигурност ще загубите парите си. Вечерта очаквайте разправия в семейството си. Отдалечили сте с ината си брачния си партньор. Приберете се и изяснете причината, поднесете извиненията си, за да не се лишите от сексуалните удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

Отнасяйте се особено предпазливо към новите предложения, които ви поднасят днес, въпреки че не са изненадващи, очаквали сте ги. Не се впускайте в активна работа, защото сте застрашени от грешки заради прибързаност. Възможни са проблеми в отношенията, ако не сте компромисни. След работа откажете гостуване при приятелки, ако живеят в непознат квартал и са ви поканили на женско парти. Останете си у дома с любимите си хора. Пригответе вечеря и след това се отдайте на сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Искате да увеличите знанията си и имате намерение да го сторите чрез вашите познати. Както новите запознанства, така и възобновяването на старите са подвластни на емоцията и ще ви навредят в бъдеще. Следобед избегнете разгорещен спор на работното място, в който не е добре да взимате участие. Следобед не е изключено да се влюбите и да изоставите професионалните си задължения. Не ви съветвам да го правите. Избягвайте запознанствата. Ако сте семейни, мили дами, не изневерявайте. Разкрият ли временното ви залитане встрани от брачното ложе, забравете за сексуалните удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Бъдете умерени и тактични пред хора, от които зависи вашата кариера. Не са изключени прибързани действия от ваша страна. От сутринта ще ви развалят настроението на работното място, заради несъгласие с идеите ви. Възприемайте всичко спокойно и въздържано и се подгответе за работа, за да не пропилеете деня в ядове. Ще ви изненадат с романтична обстановка и приятни разговори, а също така и с готова вечеря, въпреки че не е типично за партньора ви да се занимава с готвене. Сексуалните удоволствия ще ви помогнат да се освободите от лошото си настроение. 

РИБИ

Денят ви е напрегнат и изпълнен с неочаквани, но предвидими и преодолими професионални трудности. Въпреки тях се очертават добри възможности за печалба. Не ги пропилявайте, но и не харчете спечелените пари. Във ваша полза е да сте предпазливи към новите си познати. Работете спокойно, заредени с увереност в силите и възможностите си. Вечерта си дайте заслужена почивка в компанията на любимия. Споделете радостните събития от ден и се отдайте на романтични мигове и сексуални наслади.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Светлана Тилкова - Алена

Този уебсайт използва "бисквитки"