Хороскопът на Алена: Везните да оставят исканията си пред ръководството, Скорпионите да не показват задоволството си

ОВЕН

Настроението ви ще се развали заради неочаквана разправия на работното място. При желание от ваша страна можете да оправите отношенията си и да се заемете със служебните си задължения. Ако пътувате, бъдете предпазливи. След обяд се очертават предложения за нови източници на доходи. Все пак преценете до каква степен са почтени. Почивайте си и си създайте положителни емоции в компанията на любимите си хора. Ваше е правото на избор дали да се разделите с интимната си половинка, ако вече не сте удовлетворени в сексуално отношение. 

ТЕЛЕЦ

Ще се радвате на успех, ако сте обмислили предварително действията си и не сте прибързани. Професионалните ви задължения изискват  нетипични решения, а вие се страхувате да ги вземете, заради липса на увереност. В материално отношение успехът е с вас, ако не се вживеете прекалено в своята материална същност. Дебнат ви конфликти с близките ви. Причинени са отново от недобронамерени хора, които са помогнали да се породи причина за съмнение у половинката ви.. По-добре е да ги отминете с гордо мълчание, дори и ако трябва да се откажете от сексуалните удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

Материалните успехи, ще ви зарадват до обед, но се пригответе за сплетни, свързани с постиженията ви на работното място. Във ваша полза е да отстоявате мнението си. Тези които получават ниска заплата, да се замислят върху бъдещи възможности за допълнителна работа. Подтиснати сте, че сте уморени и искате да си отпочинете, но след като е във ваша полза, си заслужава да положите усилие и да отидете на гости на ваши приятели. Сексът с любимите ви хора ще ви достави незабравими мигове и удоволствия. 

РАК

Ще ви натоварят със служебни задължения, изискващи да сте изцяло задълбочени в работата си, защото сте способни да допуснете сериозни грешки. Ако се справите добре приходите ви ще са отлични. Няма значение в каква професионална област сте заети. Важно е да не предизвиквате сами собствения си срив. Не се учудвайте, на странното поведение на вашите близки, а се замислете и се извинете, ако по някакъв начин сте засегнали брачната си половинка. Извинете се, за да не се лишите от мечтата за секс и романтична вечеря. 

ЛЪВ

Работете без да се заяждате и да спорите с околните, особено ако при вас са се появили досадни непознати. Променете отношението си към вашите колегите. Ще ви е от полза и ще ви осигури подкрепата им. Отчитайте всичко ставащо на работното ви място. Съобразяването с общественото мнение е от значение, ако ви предстои важна задача. Пътувайте и не се колебайте да поканите с вас и любимите си хора, или семейството си! Имате малка надежда да изясните причината за нередовния си сексуален живот, но не бива да пренебрегвате и вашите грешки. 

ДЕВА

Денят е добър за активна работа с вашите колеги, за да се справите с общите си служебни задължения и да преминете без изостанали задачи в следващия месец. Обмислените действия и решителността ви са гаранция за успех. Ще си осигурите добри приходи. Не допускайте грешки на работното си място. Ако е настъпило охлаждане на чувствата ви, се постарайте да постигнете отново хармония. От вас зависи да не се инатите, да проведете разговори и изяснете причината за проблема. Сексът също ще ги стабилизира.

ВЕЗНИ

Не се ядосвайте заради чужди грешки. Имате възможност да постигнете целите си въпреки трудностите. Поставете исканията си пред ръководството, но бъдете умерени и изслушвайте какво ви говорят. Въпреки особеното настроение, което ви е обхванало без причина, работата ви спори. Следобед се заемете със семейните си задължения, бъдете мили с близките си и ако прецените, че ще ви се отрази добре, пътувайте. Късметът може да ви изневери. Вечерта се усамотете в компанията на най-близките си хора. Почивайте си и ако не сте във форма отложете сексуалните наслади за следващия ден. 

СКОРПИОН

Всички започнати задачи ви носят успехи. Приемете предложенията за задгранични делови пътувания, ако не са прекалено чести. Бъдещите ви професионални планове и идеи изискват да ги обмислите внимателно. Не правете необмислени изказвания. Не показвайте веднага задоволството си от свършената работа, за да не пробудите нечия завист. Отношенията с любимите ви хора са хармонични, стига да не се оставите на увещанията на приятели и не закъснеете за семейната вечеря. Интимните мигове са ваши през целия ден, не само вечерта. Сексът не изисква планиране. 

СТРЕЛЕЦ

Обмислете добре действията си и проявете решителност, като проявите предпазливост и преценявате постъпките си, за да имате успех. Имате подкрепа, за да осъществите всичките си планове за деня. Партньорските отношения на работното място са плодотворни и ще ви донесат взаимно удовлетворение, а след време и приходи. От вас зависи да създадете положителни емоции в семейството си, ако сте го създали или с на любимите си. Пригответе вечеря или излезте на ресторант. Не се лишавайте от интимни мигове и сексуални удоволствия. 

КОЗИРОГ

Днес изгответе новите си проекти и потърсете нови възможности за професионална изява. Имате шанс да проумеете и отстраните грешките си, за да не блокират работата ви. Ако се наложи да разговаряте с началниците и колегите си, запазете спокойствие. Избягвайте спор, който може да доведе до конфликти във ваша вреда. Следобед пътувайте с близките си или просто си почивайте у дома. Трудно се справяте с проблемите и отдалечаването на половинката си. Вечерта отново ще пропуснете секса. Чувствате се предадени, но това са поредните ви глупави самовнушения. 

ВОДОЛЕЙ

Пригответе се за трудности и не се поддавайте на примамливи предложения за работа, която след време ще ви донесе много разочарования. Не губете настоящите си позиции на вашето работно място. Предпазвайте се от неподходящи запознанства и не допускайте да ви изнудят за заем, който искат да получат от вас ваши роднини. Ядосани сте на близките си заради неизпълнени обещания. Обземащият ви гняв, който няма да промени нищо, а ще задълбочи проблемите ви ще ви отдалечи и ще ви лиши от сексуални наслади и романтични мигове. 

РИБИ

Отново ви преследват проблеми с хората от деловото ви обкръжението. Причината е в несъгласие от тяхна страна с предложенията ви за промени на работното място. Ще се справите и без тяхната намеса. Трудно ще се издигнете на ново професионални равнище, ако решите да променяте работното си място. Вечерта сте длъжни да възстановите хармонични отношения в дома си, дори и ако трудно признавате вашите грешки. Във ваша власт е да сте мили,  да бъдете чаровни и неустоими и да се отдадете на сексуални удоволствия. 

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Светлана Тилкова - Алена

Този уебсайт използва "бисквитки"