Хороскопът на Алена: Водолеите правят незаслужено добро, Рибите да нормализират отношенията си у дома

ОВЕН

Обмислете добре действията в почивния ден и проявете решителност, за  да предприемате промени на работното място, въпреки че не сте ги обсъдили с вашите колеги и не сте убедени, че ще ви подкрепят. Бъдете внимателни в постъпките си, за да постигнете успех. Имате възможност да реализирате всичките си планове и идеи от изминалата седмица. С успех ще разрешите досадни семейни проблеми. Не се опитвайте да командвате у дома. Вечерта ви е подготвила изненадващо запознанство. За несемейните то може да завърши с пламнали чувства и сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Успехът е с вас, ако съумеете в почивния ден да стабилизирате отношенията си и постигнатите успехи до този момент.  Не трябва да стартирате новите си задачи. Ще ви донесат загуби. Ще постигнете разбирателство с деловите си партньорите си и ще получите полезни съвети. Все пак не се предоверявайте. Проблемите следобед са свързани със семейството и децата. Разправията с партньора ви със сигурност ще прерасне в скандал, ако кажете, че няма как да се приберете рано у дома. Не разчитайте на сексуални удоволствия, ако не сте изяснили отношенията си. 

БЛИЗНАЦИ

Добре е в почивния ден да анализирате действията си на работното място, но с разума си и да сте честни пред самите себе си. Импулсивността ви отново ви е създала врагове сред деловите ви партньори и подчинените ви. Намерете време да обмислите плановете си и да поднесете извиненията си на хората, от които зависи работата ви. Ако сте се влюбили, но обектът на чувствата ви е зает, рискувате да се сблъскате с грубост или измами. Изневярата и инатливия стремеж към сексуални удоволствия, въпреки видимата заплаха от конкуренцията, ще ви навредят.

РАК

Не ви съветвам да пътувате в почивния ден, защото имате важни срещи, свързани с нови проекти. Рискувате да си навлечете финансови загуби, ако не сте на работното си място. Плановете ви се разминават с реалността. Всички опити да надскочите себе си, за да докажете на неприятелите си, че сте по-добри от тях, са обречени на провал. За разлика от професионалните, семейните ви отношения са в криза още от сутринта, скъпи дами. Ядосали сте партньора си още със ставането. Вечерта нервността ви може да се превърне в причина за липса на сексуални удоволствия.

ЛЪВ

В почивния ден очаквайте реализация на творческите си идеи. Помислете върху плановете си за следващия месец. Жадни сте за нови знания. Ще ги получите с лекота. Стремежите ви са събудили интерес в хора, които могат да ви бъдат полезни. В центъра сте вниманието сте. Възползвайте се от този факт. Звездите не ви съветват да разрешавате лични проблеми, затова по-добре забравите за намерението си. Не прекалявайте с настояванията си за сексуални удоволствия, ако любимите ви хора нямат желание за тях.

ДЕВА

Не проявявайте ината си на работното място през почивния ден. Успехите ви са гарантирани, ако не сте прибързани и не допускате грешки поради невнимание. Намерете хора, които да ви подкрепят при осъществяване на новите ви идеи. Търпението ви, проявено в разговорите, ще им направи добро впечатление. Близките ви отново са разочаровани от вашето отсъствие и назрява поредната разправия. Намерете време за тях и поговорете с децата си. Липсва разбиране у интимните ви половинки. Трудно могат да ви простят заетостта ви, която ви лишава от тяхното присъствие. Не се надявайте на сексуални наслади.

ВЕЗНИ

Струпването на неочаквани събития може ако сте го планирали, да осуети намеренията ви да сте по-дълго на работното място в почивния ден, . Въведете ред в отношенията си. Не бъдете прекалено доверчиви. Не препоръчвам разговори, свързани с обсъждането на финансови въпроси. Не се съгласявайте да взимате кредити и да давате заеми. Личните ви отношения са застрашени от разпад, при това по ваша вина. Не сте сигурни в чувствата си. Не се домогвайте до сексуални наслади с хора, които не ви допадат, за да си спестите душевните страдания.

СКОРПИОН

Отношенията ви на работното място могат да се окажат в застой, заради невъзможност да общувате спокойно в този почивен ден. От вас зависи да избегнете трудностите.  Заетостта ви на работното място може да доведе до проблеми в професионалните ви планове, ако нямате време за тяхното обсъждане. Не се надявайте на компромиси с брачната и интимна половинка, особено ако играете двойна игра. Сексуалните ви отношения са причината да се разпилявате на два фронта, но в един момент трудно ще издържите.

СТРЕЛЕЦ

Днес денят е почивен, но се налага да предприемете промени, които ще ви донесат полза и спокойствие през следващите месеци, но е редно да се свързани с приходи. Не се бавете, а се отдайте на активна работа. Не предизвиквайте сами провали в професионалното си развитие, които могат да доведат до пълен срив. Вечерта очаквайте сцени на ревност. Причината е във вашата заетост. Не се изкушавайте да обяснявате на партньора си колко сте изморени, защото ще навредите на сексуалните си отношения.

КОЗИРОГ

Въпреки че деня е почивен очаквайте промени, но и добри приходи от новите задачи. Ако сте уговорили важна среща, осъществете я до обед. Следобед сте разсеяни и трудно ще вземете вярното решение, ако ви отправят предложения. Не са изключени разочарования от деловите ви партньори. Пазете се от ласкателства и преодолейте прекалената си чувствителност. Вечерта ще се радвате на романтична среща, която очаквате отдавна с голямо нетърпение. Не се вживявайте в своята сексуалност, за да не се провалите. 

ВОДОЛЕЙ

Въпреки общителността си и желанието да помагате в почивния ден, се сблъсквате с проблеми, защото правите незаслужено и непоискано добро. Не се ядосвайте, а се дистанцирайте от тези хора. Предприемете делово пътуване, което ще ви отдалечи от дразнителите и ще ви донесе бъдещи успехи. Радвате се на споделени чувства и не трябва да се притеснявате за личните си отношения, но това не е причина да се отдавате само на професионалните си мечти. Интимният ви живот е хармоничен, а сексът ще ви зареди с нови сили.

РИБИ

Трудностите на работното място, заради които са ви натоварили с нови задачи в почивния ден, са основната причина за рязка смяна на настроението ви. Прекалено високото ви самомнение днес работи във ваша вреда и ви печели врагове. Раздразнителни сте и рискувате да си създадете проблеми с колеги. Отложете важните разговори и обсъждането на новите идеи. Нормализирайте отношенията си у дома и ще се убедите, че спокойствието прави щастливи и вас и интимния ви партньор. Сексът ще ви се отрази добре, ако сте се напрегнали на работното място. Изживейте с удоволствие интимните мигове.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Светлана Тилкова - Алена

Този уебсайт използва "бисквитки"