Хороскопът на Алена: Гарантирани приходи за Лъвовете, бъдещо делово сътрудничество за Девите

ОВЕН

Предстои ви благоприятен почивен ден, който ви позволява да обмислите, а ако вече сте го сторили, да поставите успешно началото на нови занимания. Ще общувате с много хора. Не ви съветвам да изяснявате делови отношения. На работното си място можете да се справите със задълженията си, само ако сте упорити и да работите с търпение. Интимната ви половинката е на върха на щастието, защото намира именно във вас сигурността на чувствата и се освобождава от грижите и проблемите. Вечерта ще изживеете жадуваното щастие и незабравими сексуални мигове. 

ТЕЛЕЦ

Не пътувайте, въпреки че деня е почивен. Не рискувайте и не се претоварвайте с физическа работа. Възможни са неприятности свързани с отказът ви да се заемете с неразрешени имуществени въпроси. Късметът днес не е с вас. Не забравяйте, че сте склонни да се доверявате на непочтени хора, които допускате до себе си непредпазливо. Чувствата ви са споделени и хармонични. Постарайте се да създадете приятна интимна обстановка и се усамотете с любимите си хора. Вечерта очаквайте да ви изненадат с предложение са интимна среща и сексуални изживявания. Ако сте семейни - не изневерявайте. 

БЛИЗНАЦИ 

Отложете пътуванията, ако въпреки че деня е почивен  вредят на преките ви служебни задължения. Не рискувайте заради предложенията на ваши познати, които ви обещават чудеса без труд от ваша страна, и които няма как да се сбъднат. С агресия и инат няма как да се наложите и да постигнете добри резултати на работното си място. Бъдете търпеливи. Не забравяйте, че вечерта сте обещали да бъдете с брачната или интимната си половинка и да отидете на ресторант или парти. След като се приберете, не бързайте да потъвате в дълбок сън, а се отдайте на сексуални мигове, особено ако имате до себе си страстен Телец. 

РАК

Денят ви е почивен, но е изпълнен с промени. Срещнете се с деловите си партньори и обсъдете новите си идеи, чиято реализация предвиждате за края на месеца. Пристъпете към обмисляне на тяхното осъществяване, но без да влагате големи средства. Не налагайте мнението си с агресия. Спокойният тон ще направи по-силно впечатление. Ако сте ядосани, не допускайте агресия към семейството си и особено към интимната си половинка. Отдалечаването може да е задълго. Не очаквайте взаимност в интимните отношения. Сексът няма да е желан от любимите ви хора. Не търсете сексуални партньори извън дома си. 

ЛЪВ 

Успехът е с вас в почивния ден предимно на работното място. Задачите ви изискват търпение, но ги отхвърляте с удоволствие, защото знаете какви приходи ви гарантират. Очаквайте и допълнителни постъпления във вашата банкова сметка. На всички прави впечатление усърдието ви. Очаквайте новина за повишение, която ще ви изненада в най-подходящия момент. Не бягайте от нови запознанства, които могат да се превърнат за несемейните в романтична връзка. Семейните да не изневеряват. Семейните могат да се отдадат на сексуални наслади, но несемейните да преценят дали са сигурни в чувствата си.

ДЕВА 

Денят ви почивен, но е благоприятен за поставяне на ново професионално начало, въпреки че общуването е затруднено. Отложете планираните разговори, които ще ви донесат разочарования. Позволете си да отправите запитване към чуждестранни фирми за бъдещо делово сътрудничество. Не създавайте предпоставка за скандал с любимите си хора, заради нежеланието ви да ги заведете на ресторант, а след това да се усамотите в дома си. Създайте си добро настроение у дома, с романтична вечеря за двама, а след това не пропускайте сексуалните наслади. 

ВЕЗНИ

От сутринта в почивния ден се пригответе  за неочаквани промени, които добри или лоши ви носят полза. Ще се забави плащане, което очаквате с нетърпение. Бъдете благодарни за получената помощ от вашите колеги. Денят е добър за разговори с ръководството и с държавните организации, ако ви е необходима тяхната помощ или намеса. Вечерта си останете у дома и се успокойте след напрегнатият ден. Възможно е усложняване на отношенията в семейството, затова бъдете особено внимателни към близките си. Ако имате намерение да изяснявате отношенията си в леглото, по-добре се откажете от секса, защото ще е изпълнен с неприятни мигове. 

СКОРПИОН

Не очаквайте в почивния ден парите, които се надявахте да получите преди няколко дни. Ако се занимавате с търговия си гарантирате печалба. Запазете спечеленото, защото скоро ще ви потрябва. Общуването в този ден също ви носи успех. На работното място се справяте добре, ако не пилеете времето си в безполезни разговори. Искате да живеете в хармония със себе си и с чувствата си, но се страхувате, че любимите ви хора не ги споделят. Вечерта не се надявайте на сексуални удоволствия, заради собствената си неувереност и липсата на желание за интимност. 

СТРЕЛЕЦ

Имате възможност, въпреки почивния ден, да докажете на вашите колеги, че сте незаменими при преодоляване на трудностите на работното място. Общувате с лекота и с неприятелите си. Овладейте емоцията, за да си спестите неприятностите породени от острия ви език. Успехът е с вас, ако сте търпеливи и тактични и не иронизирате хората от обкръжението си. Вечерта се отдайте на семейството и на любимите си. Изживейте приятни романтични мигове. Стабилизирайте отношенията си у дома. Не пропускайте да споделите чувствата си и да се отдадете на желаните и от двама ви сексуални изживявания. 

КОЗИРОГ

Поставете успешно ново начало на вашето работното място, въпреки почивния ден. Имате възможност да приключите със стари задачи, чиито срокове отдавна сте пропуснали и да си възвърнете доверието на вашите началници. Не спорете с вашите колеги. Заемете се с новите си служебни задачите и премълчавайте, ако се опитват да ви ядосат. Не се отказвайте от романтичната среща, която сте уговорили, защото ако не сте семейни, тя е възможност за сериозно партньорство. Влюбените могат да обявят годежа си, а семейните да се отдадат на незабравими сексуални удоволствия, дори и ако са уморени. 

ВОДОЛЕЙ

Осъществете планираните срещи и делови разговори без значение дали са ви приятни хората, които очаквате. До обед в почивния ден се подгответе да изясните проблемните делови отношения. Успехът е с вас. Не го пропилявайте. Вашето добро настроение засилва желанието ви за активна и доходна работа. Положете старание на работното място и не изоставяйте задълженията си. Любовни срещи извън семейството ще ви донесат само разочарования в личния живот. Не ви съветвам да водите разговори с любимите си хора и да изяснявате отношенията си. Няма да постигнете успех. Не се надявайте на сексуални удоволствия, защото интимната ви половинка изобщо не е настроена за това. 

РИБИ

Склонни сте в почивния ден да драматизирате разговорите, свързани с претърпени от вас неуспехи. По-добре ги приемете като поредния научен урок. Дарили са ви с опитност и са трамплин към нови върхове. Трудностите на работното ви място не са свързани с ваши действия. Не се ядосвайте заради чуждите пропуски и не подавайте ръка на колеги, които няма да оценят жеста ви. Избегнете критичните забележки. Неприятностите са свързани с раздяла заради изневяра. Пазете се от клюки и интриги, създаващи допълнителни проблеми. Пазете се от сексуална връзка породена от физическо привличане, защото ако сте семейни ще доведе до раздяла.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Светлана Тилкова - Алена

Този уебсайт използва "бисквитки"