Хороскопът на Алена: Заслужено признание събужда озлобление срещу Близнаците, прибързано изречени упреци вредят на Раците

ОВЕН

Имате стабилна кариера и добра заплата, но рискувате да пропилеете възможността си заради вашата наивност и желание да блеснете в ново поприще, въпреки че ви липсват знания и умения за да започнете новата работа. Анализирайте внимателно постъпките си. В състояние сте спонтанно и емоционално да вземете решение и да пристъпите към промяна на работното си място. До обед не е благоприятно общуването с ваши роднини. Не противоречете, не говорете на висок тон и избягвате обидните изказвания. Не уговаряйте романтични срещи. Сексът няма да ви достави удоволствие.

ТЕЛЕЦ

Обсебени сте от мисълта за предстоящите възможности даряващи ви добри приходи. Проведете предварителен разговор за финансово съдружие. Съхранете спечелените пари, за да не съжалявате, че сте пропуснали по-добри инвестиционни проекти. Самочувствието ви подтиква към импулсивност и склонност да рискувате. Може да ви се струва, че е настъпила нова криза в отношенията с близките ви хора, но това е ваше мнение, което не отговаря на реалността. Не се притеснявайте от проблеми с интимната половинка, която ще ви посрещне с романтична вечеря и желание за сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Заслужено признание ще събуди озлобление и желание на неприятели да ви навредят. Запазете спокойствие и не изневерявайте на себе си, като се впуснете да защитавате и налагате невярна информация. Изчакайте да чуете мнението на колегите си и ще се убедите, че ви подкрепят изцяло. Не допускайте безпричинни конфликти. Вечерта ще се радвате на приятна вест от далече. Отношенията в семейството ви се нормализират. Сексуалният ви живот изисква да сте в добро настроение, за да не отдалечите отново любимите си хора.

РАК

Прибързано изречените упреци към колегите ви могат само да ви навредят. Запазете спокойствие, бъдете отговорни и тактични, не обвинявайте хора, които изобщо не са правили интриги зад гърба ви. Наложете си самодисциплина, за да завършите успешно служебните си задачи. Не рискувайте авторитета си на работното място! Несемейните ще срещнат подходящия партньор, но за пореден път ще прекалят с претенциите си, които могат да  съсипят веднага запознанството. Не се надявайте на хармонични сексуални отношения, ако сте изневерили и са ви разкрили.

ЛЪВ

Склонни сте да се ровите в ненужни детайли и да си внушавате проблеми, нетипично за вас, но си имате ваша причина да сте потиснат и недоволни. След завършване на поставените извънредни задачи ще осъзнаете, че дори не сте си мечтали за впечатляващото заплащане. Очаква ви успешен ден. Не се впускайте в любовни връзки, за да не страдате след като разочарованието се стовари над главите ви. Сексуалните удоволствия с непознати партньори ще ви донесат сериозни проблеми.

ДЕВА

Общувате през целия ден, но всъщност запознанствата ви са с неподходящи хора, които не ви разбират, въпреки че искат да научат всичко за вас, за да разпространяват информация и да се правят на знаещи. Впечатлени сте от комплиментите и обожанието им, но не забравяйте, че ви ласкаят ви именно заради прикрити и непочтени намерения. Радвате се на споделени чувства и на хармония в личните отношения. Не изневерявайте. Желанието да блеснете пред интимната си половинка с невероятни сексуални изживявания не е повод да разказвате за натрупания опит с други интимни партньори.

ВЕЗНИ

По-добре е да не уреждате кредити с приятели и служители в банка или финансова къща. Без значение е дали заемате ръководен пост или сте заети със собствен бизнес. Разочаровани сте, че колегите ви се отклоняват от набелязаната посока. Избегнете финансови загуби като не се съгласявате да подготвяте за подпис неясни договори. Откажете се от романтични срещи, защото е възможна проява на ревност, проблеми в личните отношения и разправии. Вашето некоректно отношение към любимите ви и сексът с ваша стара любов, ще раздразни близките ви и ще се развихри скандал.

СКОРПИОН

Ако имате намерение да пътувате не уговаряйте делови срещи, за да не създадете с отсъствието си негативно отношение към себе си. Не подготвяйте за подпис финансови документи с неясни клаузи, дори и с различна от днешната дата. Направете цялостна проверка на вашите фирмени и счетоводни документи. Семейните жени могат да се отдадат на чувствата си и да пътуват с любимите си хора. Несемейните да внимават със запознанствата. Ако не сте опознали добре новите си партньори, сексът може да ви разочарова.

СТРЕЛЕЦ

Говорете с финансови институции за кредитиране на ваш бизнес. Не пропускайте да се задълбочите в условията на банката, четете между редовете и написаното с почти невидим шрифт, за да не се окажете разочаровани.  Стабилизирайте постигнатото до момента, иначе рискувате да се сринете когато не очаквате. Денят е идеален за интервю във връзка с работа или за представяне на нови идеи. Подгответе се мили дами, че новото романтично увлечение ще е разочароващо. По-добре се дистанцирайте веднага. Сексуалните ви отношения с новите партньори са привидно хармонични, но се чувствате наранени и обидени от несъобразяването с вашите желания.

КОЗИРОГ

Не давайте обещания за заеми заради добродушието, което е част от вашия характер и не се съгласявайте на инвестиции, за които нямате достатъчно предварителна информация. Не се налагат рисковани действия, а и не бива да ги допускате. Заради финансовите си успехи, потвърдени и от вашите приходи в този ден, рискувате да се сблъскате със озлобление и завист. В личният ви живот са възможни конфликти, последвани от рязка промяна в отношенията. Сексуалният ви живот не е хармоничен. Откажете се от намерението да се отдадете на сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Ще достигнете нов връх в професионалното си развитие. Отменете срещите и съвещанията с колегите си или с вашите подчинените, без значение кога сте ги планирали. Анализирайте финансовото си положение. Денят е идеален за подготвяне на договори. При необходимост потърсете в интернет финансовите и банкови институции, които да посетите. Предпазвайте се от проблеми с брачния партньор. Не реагирайте агресивно на упреците му, че сте отсъствали от дома си през целя ден. Вечерта се постарайте да забравите за разправията и се отдайте на приятни сексуални мигове.

РИБИ

С помощта на партньори, с които вече си сътрудничите, ще постигнете с лекота материални успехи. Чувствате се изпълнени с енергия и сте устремени към нов връх. Промените са във ваша полза, ако ги предприемате предпазливо. Изявете възможностите си на работното си място, ако се занимавате с изкуство или с научна работа. Не допускайте разправия сутринта, ако партньора ви не е дочул с кого и какво приказвате. Вечерта се отдайте на чувствата си и на приятни сексуални удоволствия.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Светлана Тилкова - Алена

Този уебсайт използва "бисквитки"