Хороскопът на Алена: Лъвовете да се обогатят с нови знания, Девите да не взимат прибързани решения

ОВЕН

Ако в почивния ден сте работното място запазете мълчание, за да не си създадете неприятности с критиката. Ще научите за финансови постъпления, част от които са лично за вас. Промените са благоприятни. Прекалената ви задълбоченост води до разсеяност и невъзможност да чуете предложенията на колегите си, но внимавайте, защото Меркурий е ретрограден. Романтичното настроение ще ви подтикне към флиртове, които могат да прераснат още в деня в сериозна връзка. Можете да се отдадете на сексуални удоволствия при взаимно желание.

ТЕЛЕЦ

Ако сте на вашето работно място в почивния ден запазете спокойствие и отхвърлете рутинната си работа. Приключете задачите си до обед, а следобед се срещнете с ваши колеги, за да обсъдите важни проекти. В този ден са възможни проблеми с личния ви автомобил. Меркурий е ретрограден Не рискувайте и на чакайте чудеса, ако ще пътувате. Възможна е среща с ваш стар интимен партньор, от отминали приятни времена, но сте се разделили в недобри отношения и съградена негативна карма. Ако сте семейни и допуснете среща с този случайно появил се човек, ще си създадете сериозни проблеми с брачния партньор. 

БЛИЗНАЦИ

Очертава се възможност, въпреки че деня е почивен,  за бърз подем в материално отношение, но веднага ще се намерят хора, които да ви предлагат да инвестирате печалбата си. Нови запознанства са основа за бъдещите ви успехи, но и за провал, ако сте доверчиви при ретроградното движение на Меркурий. Отложете планираното пътуване, заради невъзможност да изоставите задачите на работното място. Не позволявайте на вашата женска мнителност и обидчивост да усложнят отношенията с близките ви, само защото някой ви е упрекнал, при това с повод. Несемейните жени ще изживеят неочаквани романтични мигове и сексуални удоволствия.

РАК

Не проявявайте емоция на работното място и не взимайте импулсивни решения. Не планирайте в този почивен ден важни делови срещи, не сте подкрепени от ретроградния Меркурий. Не споделяйте плановете си. Очаквайте приходи. Ако прецените, че няма да се натоварите с повече задължения, осъществете кратко делово пътуване. Освободете се от напрежението в семейството, мили дами и отношенията ви ще станат нормални. Докажете на любимите си хора, че чувствата ви са непроменени. Липсата на взаимно разбирателство е причина за нежеланието ви за сексуални удоволствия.

ЛЪВ

От сутринта в почивния ден се обогатете с нови знания, за да успеете да се справите със служебните си задачи. Вероятността за успех с начинанията е голяма, ако сте упорити и не се противопоставяте на вашите колеги. За благоприятното развитие на нещата ще помогне ново запознанство или неочаквано стечение на обстоятелствата, но ако не сте в противоречия с ретроградния Меркурий. Възможно е влошаване на отношенията с роднините ви. Не променяте убежденията си, но по този начин вредите на себе си. Не проявявайте агресия в леглото, защото не дарява сексуална наслада на партньорите ви.

ДЕВА

Колегите ви се стремят да спечелят вашето внимание. Не избързвайте в изказване на мнения, свързани с работата им. Още сутринта в почивния ден ще усложните отношенията си на работното място. Не взимайте прибързани решения, не търсете компромис и оставете всичко в ръцете на Съдбата, съгласно повелята на ретроградния Меркурий. Тя ще ви покаже верният път. През целия ден изпитвате нужда от обич. Не се лишавайте от възможността да отидете на вечеря с любимите си хора. В сексуалните си отношения не сте склонни да се съобразявате с партньора си. Променете поведението си.

ВЕЗНИ

Орисани сте да срещате странни и необичайно различни хора. Денят е почивен, но  ви поднася изненади, свързани с ваши колеги, от които сте разочаровани. По-добре избягвайте общуването, ако видите, че са склонни да създават конфликти. Вашата решителност ви помага да не загубите търпение и ще успеете да се справите с трудностите на работното си място, въпреки ретроградния Меркурий. Няма да ви липсват семейни проблеми заради импулсивността ви. Бъдете откровени и кажете какво не ви харесва в интимните ви партньори. Създайте романтична обстановка и се отдайте на сексуални удоволствия, които ще ви доставят взаимна наслада.

СКОРПИОН

Денят е почивен и е неблагоприятен, заради нежеланието ви да осъзнаете грешките си и да ги посочите на колегите си. Не започвайте задачи, свързани с с мечтаните от вас професионалните ви успехи. Съветвам ви заради аспектите на планетите, да обмислите новите доходоносни предложения, и да се възползвате максимално от тях, но с разума си и спазвайки повелята на ретроградния Меркурий. В личния си живот сте в състояние да си създадете проблеми, заради прояви на безпричинна ревност. Ако сте избегнали проблемите, вечерта имате възможност да се отдадете на сексуални удоволствия и романтични мигове.

СТРЕЛЕЦ

В този почивен ден сте във властта на промени, сред които ще има и неприятни, заради спънки по планираните инвестиции, но и заради очаквано за вас бавещи се финансови постъпления. Заемете се само с текущите си задължения. Ако нещо трябва да се реализира, нека стане без вашата пряка намеса, заради ретроградното движение на Меркурий. Не пътувайте. Семейните жени да очакват приятни романтични изживявания. Несемейните жени могат да срещнат своята голяма любов и да бъдат щастливи. Ако сте семейни, сексът ще ви зареди със сили. Несемейните, които са срещнали своята половинка, да не избързват с интимните мигове.

КОЗИРОГ

Ще имате успех ако се въоръжите с търпение и си наложите спокойствие в този почивен ден. Емоционалните ви реакции ще засилят желанието на неприятели да ви навредят, особено ако сте в противоречие с ретроградния Меркурий. По-добре откажете планираната командировка, дори и да е примамлива и печеливша, ако ви пречи да се справите с професионалните си задължения. В личният ви живот е възможен разрив в отношенията, защото сте прекалено ревниви и не прикривате непрекъснатите съмнения в половинката си. Естествено е след разправиите да нямате желание за интимни мигове. Все пак си помислете дали именно сексът няма да ви сдобри. 

ВОДОЛЕЙ

Бъдете предпазливи в разговорите на работното място в почивния ден и внимателни към новите си познати, колкото и да са ви допаднали. Занимаващите се с производство на хранителни продукти да очакват проверки, да са коректни защото ретроградния Меркурий Меркурий налага наказания. Ще ви е трудно да убедите вашите близки, а и колегите си, че са необходими промени в обща полза. Неуспехите през деня ще се отразят на отношенията ви в семейството и с любимите ви хора. Рискувате да ги отдалечите от себе си. Вечерта се постарайте да си създадете незабравими мигове и да се отдадете на сексуални удоволствия, за да се сближите отново.

РИБИ

Въпреки че деня е почивен проведете разговор, който без причина инатливо отложихте през изминалата седмица. Не забравяйте да поставите условията си, за да не навредите на работата си, особено ако сте на ръководен пост. Завършете започнатите задачи. Внимавайте при подготовката на финансови документи, в съзвучие с ретроградния Меркурий. За вас любовта играе водеща роля през целия ден. Успехът е с вас, ако чувствата ви са споделени. Не се опитвайте да флиртувате. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия, но не проявявайте своята първична същност.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Светлана Тилкова - Алена

Този уебсайт използва "бисквитки"