Хороскопът на Алена: Приятни запознанства за Лъвовете, Девите да не се заяждат с колеги

ОВЕН

Не се съгласявайте да инвестирате всичките си спестявания.  Заслепени сте от думите и предложенията на измамници, които искат да печелят чрез вашия труд. Нямате такива уклони, но може да ви обещават недостижими за момента върхове. Себеанализът е задължителен. Преценявайте успехите и неуспехите си с разума, за да не се окажете губещи. Вечерта ви радва фактът, че чувствата ви са споделени. Разчитайте на приятни интимни изживявания и сексуални удоволствия, ако сте мили с любимите си.

ТЕЛЕЦ

Предпазливостта и разумните действия ще ви помогнат да се справите до обед със служебните си задачи. Денят не ви позволява да правите крачката към начинания. Постарайте се да избягвате компанията на агресивно спорещи ваши колеги. Не се намесвайте, ако спорът им не ви засяга. Постарайте се да прекарвате повече време с любимите си.  Ще се заредите с енергия. Ако сте решили да изневерите и са ви разкрили сексуалните удоволствия няма да са ви приятни.

БЛИЗНАЦИ

Приемете допълнителни задачи. През втората половина на деня ще се сблъскате с интриги, които не за първи път целят да развалят настроението ви. Бъдете сдържани и търпеливи и премълчете думите, които парят езика ви. Така ще успеете да нанесете съкрушителен  удар на интригантите. Вечерта ще усложните отношенията си заради действията на някой от семейството си. Сексуалните ви отношения не отговарят на очакванията ви. Чувствате се пренебрегнати и изоставени.

РАК

Не иронизирайте събеседниците си, дори и ако чуете неотговарящи на истината техни твърдения. Отложете взимането на важни решения. Ново запознанство ще изиграе неблагоприятна роля в живота ви. Начинанията са успешни, ако не сте прибързани. Бъдете внимателни и прозорливи. Избягвайте критичните изказвания. До обед не са изключени разправи с интимната половинка, които ще създадат напрежение в отношенията ви. Дарете романтични мигове на любимите си, за да изживеете незабравими сексуални наслади. 

ЛЪВ

Запознанствата ще ви обогатят с приятни изживявания. Интересните и оригинални идеи изискват време, за да ги дооформите, преди да ги поднесете.  Премълчавайте и не правете забележки, които не са заслужени. Лошото настроение няма да ви помогне за успешното изпълнение на служебните ви задължения. Вечерта продължете разговорите у дома, но за да се справите с проблемите е добре да си наложите спокойствие. Не бързайте да се впускате в изневери и секс със случайни партньори, защото вярвате, че ще задоволите нараненото си его.

ДЕВА

Не проявявайте импулсивност и не се заяждайте за грешките, които неволно са допуснали вашите колеги. Нямате право да ги унижавате, особено в присъствието на външни хора, защото ще запомнят как сте ги изложили и в най-болезнен за вас момент ще намерят начин да ви отмъстят. Търпението и тактът са във ваша полза. Поставете началото на обсъждане на нови идеи. Чувствате, че сте отдалечили от себе си любимите си с поведение, което ги е наранило. Бъдете търпеливи и не настоявайте за сексуални удоволствия, ако им липсва желание.

ВЕЗНИ

Желанието да се противопоставяте на хората от обкръжението си ще ви донесе само вреда. Не изяснявайте отношенията си, ако сте ги обтегнали заради необмислени обидни квалификации. Ще изпитате раздразнителност от непрекъснатите семейни проблеми, които ви следват от сутринта в този ден. В личният ви живот всичко ще е благополучно, мили дами. Денят позволява встъпване в брак. Сексуалните удоволствия ще да завършат с разочарование, ако сте решили да изневерите.

СКОРПИОН

Колкото и да ви е трудно да надмогнете обидата си към хора, които според вас са ви предали, възобновете прекъснатите приятелства, защото те изобщо може да не са осъзнали случващото се. Във ваша полза е да създадете и нови, полезни запознанства. Трудностите са породени от обидата, нанесена ви от ваши неприятели. Имате нужда от подкрепата и на близките си, които са ви подготвили романтична вечеря. Не реагирайте емоционално. Сексуалните удоволствия са желани и от двама ви. Не ги пропускайте! Ще се разтоварите от напрегнатия ден.

СТРЕЛЕЦ

Съдбата ви подлага на изпитания, с които трябва да се справите сами. Докажете, че сте способни да преодолявате трудностите на пътя си. Промените, които предприемате неочаквано, ще станат причина за разногласия с вашите колеги. Не пътувайте, за да се справите успешно със служебните си задължения! Вечерта се усамотете и се отдайте на приятни мигове с интимната половинка. Семейните жени да се подготвят за проблеми. Ако имате до себе си любими, които са ви доказали чувствата си, не пропускайте сексуалните удоволствия.

КОЗИРОГ

Днес ви предстои напрегнат, но въпреки това изпълнен със спокойни мигове ден. Бъдете обективни в преценката си и не спорете с колегите си. Не опитвайте да наложите погрешното си мнение на всяка цена. Няма да съсипете авторитета си, ако признаете грешките си и поискате помощ, за да ги отстраните. В личните отношения се радвате на хармония. Внимавайте да не я съсипете. Интимните ви партньори са обсебени от чарът ви и са готови на всичко, за да ви доставят приятни сексуални мигове.

ВОДОЛЕЙ

На работното място бъдете умерени и не се опитвайте да надскочите възможностите си. Забравете амбицията да отхвърлите задачите си, защото няма как да се справите. Не сте орисани да ви дадат няколко дни отпуска, като награда за положените усилия, въпреки че са увенчани с успех. Разправия, предизвикана неволно от вас, мили дами, може да навреди на отношенията с интимния ви партньор. Нямате желание да се отдадете на сексуални удоволствия, защото сте се усъмнили във верността му.

РИБИ

Бъдете отговорни към задълженията си, ако сте поели обещания да завършите важен проект осигуряващ ви отлични приходи. Завършете до обед започнатите задачи, които са изостанали заради отсъствието на ваш колега. Възстановете хармонията и добрите отношения в дома си. Отново сте във върховата си форма. Очаквайте нови романтични запознанства, които могат да прераснат в интимни отношения. Сексуалното ви желание не ви позволява да сте импулсивни в леглото, за да не отблъснете интимния си партньор.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Светлана Тилкова - Алена

Този уебсайт използва "бисквитки"