Хороскопът на Алена: Раците да отложат деловите срещи, Стрелците - отдайте се на почивка и развлечения

ОВЕН

Почивния ден може да ви изненада в компания, която изцяло ще промени представите ви за света и живота. Ще си дадете отговор дали не прекалявате с материалните си стремежи. Не бързайте да обещавате дарение, заради настойчивостта на ваши роднини, ако не сте видели документите, които удостоверяват, че предстои лечение. Отдайте дължимото внимание на семейството си. Бъдете искрени в отношенията с любимите си хора. Ако не сте сигурни в чувствата си или се съмнявате в чувствата на интимния си партньор, забравете за сексуалните удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Въпреки че деня е почивен ще ви зарадват неочаквано големи приходи, за отлично свършена работа, които идват по-рано от очакваното. Вашите колеги ще ви поздравят за успеха. Старанието на работното място и отхвърлянето на неотложните задачи до края на деня, ще ви донесе материални успехи и признание не само през тази, а и през следващата седмица. Семейните ще имат неприятности с брачната си половинка, а несемейните - с интимния си партньор. Проявете търпение. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия, които ще изгладят възникналите недоразумения.

БЛИЗНАЦИ

В почивния ден сте в състояние да създадете ненужно напрежение, ако сте на работното си място, заради вашите притеснения. По-добре бъдете уверени в собствените си възможности и не ги надскачайте.  Не започвайте нови занимания. Обмислете бъдещите си планове. Не изпадайте в крайности при разговори с вашите колеги. Не допускайте проблеми в семейството, което ще ви отдалечи от любимите ви хора. Сексуалните ви отношения не са хармонични, защото досаждате на интимния си партньор с непрекъснати въпроси за изневери.

РАК

Днес, въпреки че деня е почивен, сте податливи на измами, заради странна непредпазливост, която ви е обзела от сутринта. Бъдете внимателни, ако сте попаднали в компанията на хора, които ви омайват да работите заедно. Денят е неблагоприятен за търговия и делови разговори. По-добре е да отложите дори и привидно приятния обяд, който сте уговорили с ваши делови партньори. В отношенията с интимния партньор е най-добре да сте въздържани в изразяване на емоциите, за да си спестите разправиите. Не се надявайте, че ще се отдадете на сексуални изживявания, след като сте създали повод за отдалечаването на любимия.

ЛЪВ

Денят е почивен, но изисква да блокирате опитите да ви отклонят от поетия път. Добър е за нови задачи, но не бъдете прибързани. По-добре е да действате внимателно и да не допускате грешки. Не се изненадвайте, ако ваши партньори ви поднесат информация за неуспешна сделка, провалена по тяхна вина, която засяга и вас, но няма да наруши финансовата ви стабилност. Създайте отново хармония в личните си отношения, след като с женския си инат я разрушихте сами. Докажете на интимния си партньор, че чувствата ви не са се променили. Вечерта се отдайте на интимни мигове, приятни разговори и сексуални удоволствия.

ДЕВА

В почивния ден имате възможност да се обогатите с нови знания и да докажете на всички, че не се притеснявате от липсата на компетентност в непозната ви професионална сфера. На работното си място имате шанс да се докажете като авторитетни и можещи, а това може да засегне вашите колеги, които постоянно се стремят да ви надскочат. Избегнете проблемите в семейството и с интимния си партньор и се отдайте на почивка и развлечения. Не пренасяйте лошото си настроение върху тях. Вечерта се откажете от компанията на приятели и ако имате до себе си любим, се отдайте на сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Ядосват ви неочаквани разходи от спестяванията ви в почивния ден, свързани със забавени плащания. Ако предишния ден сте отказали да работите отговорно, си търпите наказанието. Ако сте спазили изискванията успехът е с вас. Пътуванията са успешни. Сблъсъците с партньорите на работното ви място са заради неизпълнени техни задължения, водещи до загуби. Не се колебайте да се извините на брачната или интимната си половинка, ако сте били изнервени сутринта и сте го засегнали с някой остра реплика. Няма причини за отказът ви от сексуалните удоволствия, освен ако не си ги създадете сами.

СКОРПИОН

В почивния ден имате подкрепата на деловите си партньори. Резултатите на работното място зависят само от вас. Промените са полезни,  ако не са изненадващи и сте подготвени за тях, но и неочакваностите ви носят полза. Ако управлявате ваш бизнес, днес може да се заемете с изучаването на чужд език. Имате колебания по отношение на чувствата си. Още не сте опознали любимия си. Не бързайте да обещавате брак. Не се доверявайте на декларациите, че сте обичани до полуда и не се отдавайте на прибързан секс.

СТРЕЛЕЦ

Не се изкушавайте в почивния ден да обсъждате с вашите колеги новите си проекти, защото може да се депресирате от техния отказ да ви подкрепят. Внимавайте защото сте отдадени предимно на работа, но е добре вечерта да не забравяте за почивка и развлечения. Не оставайте на работното си място след края на работния ден. В личните отношения контролирайте емоциите си, ако искате да избегнете разправиите, скъпи дами. Бъдете мили с любимите си хора. Вечерта отидете на ресторант, а след като се приберете се отдайте на сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

В този почивен ден сте склонни да се заяждате с вашите колеги само защото нещата не се подреждат така, както очаквате, но причината е във вас. Поставете началото на нов творчески проект. Срещите на работното ви място са особено важни за бъдещите ви професионални изяви, въпреки че ще закъснеете вечерта. Не ги пропускайте. Следобед в днешния почивен ден е възможна разправия с близките ви само защото не са съгласни с вас. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия, само ако имате желание и не сте подложени на натиск.

ВОДОЛЕЙ

Осъзнавате, че заради вашето лекомислие в почивния ден сте пропуснали възможността да приключите със служебен проблем, който дълго ще трови настроението ви, а можех да го сторите до обед и след това да си почивате. Действията ви не бива да са импулсивни. По-добре бъдете отговорни и бързо се справете с това, за което са ви повикали. Семейните ви отношения са хармонични, но сте изнервени и можете да си навредите. Вечерта се отдайте на приятни разговори с любимите си хора и на сексуални удоволствия, ако са взаимно желани.

РИБИ

Днес денят е почивен, а вие сте загубили доверие във ваш колега, който до този момент ви е подкрепял, но са ви подсказали, че не е лоялен към вас. По-добре е да не сте крайни и да проверите дали това, което са ви казали отговаря на истината. Отложете деловите си срещи. В никакъв случай не споделяйте идеите си с непознати хора. Ако не сте семейни имате възможност да срещнете подходящия партньор, скъпи жени. Не бързайте да се отдавате на сексуални удоволствия, ако не сте опознали добре партньора си.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Светлана Тилкова - Алена

Този уебсайт използва "бисквитки"