Хороскопът на Алена: Стрелците във властта на настъпващи промени, Козирозите се сдобиват с информация за интриги

ОВЕН

Предстои ви неблагоприятен ден, заради опити да ви провокират, които естествено създават и конфликти. Не е изключено да изяснявате отношенията си с хората от вашето делово обкръжение. Не пътувайте. Възможен е сблъсък с грубост, заради нечии некоректни отношения. Въздържайте се от натоварване с чужда работа. Не допускайте разправия сутринта, само защото сте разговаряли по телефона и партньора ви не е дочул с кого и какво приказвате. Вечерта се отдайте на чувствата си и на приятни сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Предстои ви ден, в който трябва да сте отговорни на работното си място и да се справите с трудностите сами. Вечерта си дайте заслужена почивка и въведете ред в дома си. При възможност отложете важните се делови срещи. Стабилизирайте постигнатите професионални успехи. До обед не е благоприятно общуване с роднини. Не противоречете, не говорете на висок тон и избягвате обидните изказвания. Не уговаряйте романтични срещи, защото последствията могат да са неочаквани. Сексът няма да ви достави удоволствие.

БЛИЗНАЦИ

Успявате в начинанията си, дейни сте и ако не си навредите сами всичко планирано за деня се реализира според очакванията ви дори и ги надхвърля. Не са изключени загуби, ако забравите да бъдете предпазливи. Опитайте се отложите деловите срещи. Начинанията няма да ви донесат успех. Може да ви се струва, че е настъпила нова криза в отношенията с близките ви хора, но това е ваше мнение, което не отговаря на реалността. Не се притеснявайте от проблеми с интимната половинка, която ще ви посрещне с романтична вечеря и желание за сексуални удоволствия.

РАК

Творческото отношение към работата ви е единствената възможност да разчупите рутината, която дразни колегите ви в този ден.  Обмислете и обсъдете новите си идеи. Приходите са достатъчна причина за добро настроение, което ще компенсира натрупаното напрежение. Вечерта ще се радвате на приятна вест от далече. Отношенията в семейството ви се нормализират. Сексуалният ви живот изисква да сте в добро настроение, за да не отдалечите отново любимите си хора.

ЛЪВ

Днес сте спокойни и ще успеете да възвърнете увереността си във вашите възможности на работното място. Вие сте господарите на положението и трудно могат да попречат на работата ви. Не рискувайте. Денят не позволява подписване на договори. Не рискувайте, дори и ако сложите друга дата. Несемейните ще срещнат подходящия партньор, но за пореден път ще прекалят с претенциите си, които могат да  съсипят веднага запознанството. Не се надявайте на хармонични сексуални отношения, ако сте изневерили и са ви разкрили.

ДЕВА

Бъдете сдържани и не се поддавайте на примамливи делови предложения, обещаващи ви бърза печалба. Не се знае какво и как ще плащате след това. Общувате без желание. При провеждане на делови разговори е естествено да не постигнете желаните резултати. Не рискувайте с необмислени начинания. Не се впускайте в любовни връзки, за да не страдате след като настъпи моментът на истината и разочарованието се стовари над главите ви. Сексуалните удоволствия с непознати партньори, предизвикани от желанието ви да доказвате своята уникалност, ще ви донесат сериозни проблеми.

ВЕЗНИ

Прекалената ви емоционалност и чувствителност към всичко може да ви навреди. Бъдете готови за сблъсък с конкурентите си на работното място. Деловите срещи ще ви донесат подкрепа и удовлетворение. Днес ви е трудно да разрешите сами сериозните професионални проблеми, с които са ви натоварили. Не създавайте проблеми и в отношенията с близките си. Намерението ви да им докажете, че сте господарите в дома си ще ги дистанцира. Сексът няма да ви достави наслада, дори и ако сте си мечтали през целия ден за интимните мигове.

СКОРПИОН

Имате възможност да осъществите нови делови запознанства, които ще ви помогнат да спечелите подкрепата на влиятелни личности. Може да не ви е необходима сега, но е добре да знаете, че я получавате. Не се впечатлявайте от трудностите на работното място, защото са без значение и не заслужават вниманието ви. Откажете се от романтични срещи, защото е възможна проява на ревност, проблеми в личните отношения и разправии. Вашето некоректно отношение към любимите ви и сексът с ваша стара любов, ще раздразни близките ви и ще се развихри скандал.

СТРЕЛЕЦ

Днес сте изцяло във властта на настъпващите промени. Не прекалявайте с желанието си да постигнете целите си за един ден, защото ще се преуморите и след това дълго ще се възстановявате. С упорството си на работното място изнервяте обстановката и рискувате да се провалите. Не пътувайте. Семейните жени могат да се отдадат на чувствата си и да пътуват с любимите си хора. Несемейните да внимават със запознанствата. Ако не сте опознали добре новите си партньори, сексът може да ви разочарова.

КОЗИРОГ

Ще се сдобиете с информация, свързана с хора, които са ви засегнали. На работното място не давайте знак, че знаете какви интриги са се опитали да създадат помежду си, защото не ви засягат. Използвайте възможността за нови запознанства и обмислете пътувания извън страната, които ще разкрият пред вас нови хоризонти, за да получите висока оценка и уважение. Подгответе се мили дами, че новото романтично увлечение ще е разочароващо. По-добре се дистанцирайте веднага. Сексуалните ви отношения с новите партньори са привидно хармонични, но се чувствате наранени и обидени от несъобразяването с вашите желания.

ВОДОЛЕЙ

Днес сте с лошо настроение, причинено от обида, която е причина да сте с наранено его и занижено самочувствие. Разправията с колегите ви е гарантирана, ако не сте компромисни. Задълбочаването в задачите на работното място и умението ви да разпределите правилно времето си, ще ви донесат успех. В личният ви живот са възможни конфликти, последвани от рязка промяна в отношенията. Сексуалният ви живот не е хармоничен. Откажете се от намерението да се отдадете на сексуални удоволствия.

РИБИ

Ще имате успехи в материално отношение, които са причина за апетити към парите ви. Не се поддавайте на желанието си да блеснете с инвестиции или участие в хазартни игри.  Предпазвайте се от кражби на имущество, а също и от финансови загуби. Обадете се на ваши съседи да нагледат дома ви, ако пътувате за по-дълго време. Предпазвайте се от проблеми с брачния партньор. Не реагирайте агресивно на упреците му, че сте отсъствали от дома си през целя ден. Вечерта се постарайте да забравите за разправията и се отдайте на приятни сексуални мигове.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Светлана Тилкова - Алена

Този уебсайт използва "бисквитки"