Хороскопът на Алена: Стрелците да овладеят порива към прибързани действия, Козирозите се радват на успех

ОВЕН

Бъдете внимателни, ако в почивния ден сте зад волана и имате пътуване на далечно разстояние. На всяка цена отложете деловите срещи и разговори. Няма да бъдат успешни. Преценете дали трябва да се съгласявате на настойчиви предложения за делови запознанства. Денят не е подходящ за изясняване на отношенията с деловите ви партньори. Несемейните ще срещнат подходящия партньор. Не се отдавайте на сексуални удоволствия, ако не сте сигурни в чувствата си. Естествено това изискване не важи за семейните жени.

ТЕЛЕЦ

Неочаквано за вашите планове трудностите по пътя ви няма да са малко и през почивния ден. Имате достатъчно сили да отхвърлите задачите си, но не бива да разчитате на помощ. Справете се сами. Не се притеснявайте за финансите си, защото в момента имате начин да подобрите материалното си състояние. Обърнете внимание на отношенията си в семейството. Избягвайте по възможност новите запознанства, въпреки, че ще ви бъде трудно да им устоите. Привлечени сте от сексапила на новото си завоевание, но не бързайте да се отдавате на секс повлияни от алкохолното опиянение. 

БЛИЗНАЦИ

В почивния ден ще осъществите с лекота плановете си, въпреки, че чувствителността ви е прекалено изострена. На работното място се справяте добре, независимо от личните ви проблеми. Не отказвайте предложената помощ. С агресия и инат няма как да постигнете добри резултати на работното си място. Очакват ви разправии с близките ви. Вечерта сте най-черните в очите им и ще се опитат да наложат мнението си, като няма да ви дадат възможност да изживеете сексуални наслади. 

РАК 

Избягвайте срещите и запознанствата. В почивния ден няма да сте в състояние да прецените какви хора стоят срещу вас и в заблудата си рискувате да ги допуснете близо до себе си, но бързо ще осъзнаете грешката си. Скоро ще съжалявате за наивността си. На работното място се справяте отлично. Не позволявайте да ви отклонят от поетия път. Поговорете с близките си, дори и ако сте достигнали етапа на невъзможност да си общувате спокойно. В един момент трябва да изясните дали ще имате съвместно бъдеще и бракът ви ще се съхрани или трябва да се разведете, заради изневярата и липсата на сексуален живот. 

ЛЪВ

Денят е почивен и не е благоприятен за работа в съдружие. Съветът ми е да бъдете внимателни, за да не ви провалят вашите колеги заради липса на знания, което не сте подозирали. Завършете започнатите задачи. Обсъдете вълнуващите ви служебни въпроси и не пропускайте да поднесете вашите идеи и мнение за промените, които са неотложни. Вечерта обърнете внимание на семейството си и на брачния си или интимен партньор. Сексуалните удоволствия са вашето хапче за добро настроение. Не се лишавайте от тях.

ДЕВА

Сутрешните часове в този почивен ден са натоварени и напрегнати. Ще се занимавате със служебни проблеми, при това не само ваши. Всяка задача, изпълнена в рамките на деня ви носи приходи. Деловите предложения  ви носят загуби, ако не са добре обмислени. Не бързайте да ги приемате. Възможна е разправия заради ревност от страна на партньора ви. Бъдете мили и докажете невинността си с красиво подредена маса, вкусна вечеря, хубаво вино и сексуални наслади. 

ВЕЗНИ 

В почивния ден не ви липсва желание за работа, дейни сте и успявате да приключите със задачите си. На работното място ви изслушват внимателно. Не разчитайте, че всички проблеми се решават във ваша полза. Вършете предимно рутинните си задължения, за да си спестите проблеми с колегите. Не е желателно да сядате зад волана. Все още сте завладени от емоции заради кризата в личния си живот, скъпи жени и сте близо до отчаяние. Постепенно осъзнавате грешките си и причината за липсата на сексуален живот в последните дни. 

СКОРПИОН

Денят е почивен, но сте в състояние да допуснете грешки, заради прибързаност само защото сте решили да надскочите възможностите си. Очаквайте подобряване на финансовото си състояние. Деловите срещи и разговори са разочароващи, ако сте инатливи. Не разчитайте на късмета си. Не рискувайте. Овладейте емоциите си.  Не сте се справили с проблемите в личните си отношения. Изходът не е в изневяра от ваша страна, а в разговори и изясняване на претенциите. Не разчитайте на възстановена хармония и сексуални наслади, защото сте се провалили заради вашето поведение. 

СТРЕЛЕЦ

Овладейте порива си към импулсивни и прибързани действия, които ще ви навредят, ако в почивния ден допуснете грешки, особено в противоречие на изискванията на Съдбата. На работното място покажете най-доброто от себе си, ако искате да получите признание. Деловите разговори ще бъдат успешни. Общуването ви доставя удоволствие, но се всеки, който иска да се срещнете. Не ви съветвам да сте агресивни и критични към близките си. Ако не сте тактични и не ги изслушвате търпеливо ще ги отдалечите от себе си. Интимната ви половинка не е готова за сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Денят е почивен и ви позволява да се срещнете с хора от делови среди, с които можете да си сътрудничите успешно. Ако не сте прекалено чувствителни и работите активно и уверено, се радвате на успех. Пътуване, дори и при валежи, ще бъде успешно. Поднасяйте само тази информация, която ще бъде възприета с лекота. Вашата брачна половинка е извън себе си от притеснение заради интригите, с които я засипват ваши злонамерени роднини. Докажете верността и чувствата си, а след това се отдайте на сексуални наслади. 

ВОДОЛЕЙ

Въпреки че сте обидени на близките си сутринта в почивния ден си наложете търпение и въздържаност, за да не го съсипете, а и Съдбата безкомпромисно наказва заради вашата несговорчивост. Задълженията на работното ви място са много. Постарайте се да отхвърлите най-неотложните задачи. Проявете такт и бъдете коректни към колегите си. Проявете гъвкавост в разговорите с близките си, за да си спестите проблемите у дома, мили дами. От вас зависи дали ще се лишите от романтичните мигове и сексуалните удоволствия. 

РИБИ

Вашия новаторски подход в почивния ден ще бъде възприет добре от колегите и началниците ви. Очаквайте известие за приходи, които идват навреме, за да покриете разходите по ваши нови проекти. Деловите срещи са успешни. Не налагайте мнението си с агресия, търпите наказания. Откажете предложения за инвестиции, ако нямате свободни средства. Отново се сблъсквате с проблеми в личните отношения. Семейните да обърнат внимание на партньорите си и на децата си. Покажете им, че ги обичате. С доброто си отношение ще си спечелите заслужени романтични мигове и сексуални удоволствия.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Светлана Тилкова - Алена

Този уебсайт използва "бисквитки"