Хороскопът на Алена: Стрелците завишават авторитета си, мнителност усложнява деня на Козирозите

ОВЕН

Днес денят е почивен, а вие сте в отлична форма и готови за работа, но изчакайте. Стабилизирайте деловите си отношения и бъдете предпазливи. Очаквайте подобряване на финансовото си положение. Работата ви спори. Дочакайте по-добри времена за начинания. Бъдете отговорни към семейните си задължения, мили жени и не пропускайте да създавате уют в дома си. Оставете се във властта на чувствата и ще изживеете незабравими интимни мигове. 

ТЕЛЕЦ

Очаквайте сериозни сблъсъци с ръководството заради вашето противопоставяне на направени предложения, подтикнати от емоцията в почивния ден. На работното място са задължителни търпение и въздържаност в поведението. Неблагоприятното разположение на звездите може да се превърне в неочаквана причина за сериозни професионални неприятности. Инатът ви може да съсипе отношенията ви с интимния партньор. Изневерили сте преди време, прикрили сте този факт, но днес истината ще блесне и ще бъдете разкрити. Забравете за интимните мигове и сексуалните удоволствия

БЛИЗНАЦИ

Неочаквано за вас и в почивния ден на принудителен застой в деловите отношения ви радват положителни  промени в материално отношение. Имате шанс да спечелите уважението на колегите си и да получите подкрепата им. Отстоявайте възгледите си и бъдете безкомпромисни. Бъдете предпазливи към новите си познати . Опитът на по-знаещите ви е от полза. В личните ви отношения липсва взаимното разбирателство, но преценете дали не носите и вие вина, скъпи дами, заради вечната си заетост или невъзможност да сте компромисни. Не сте доволни от интимния си живот и сексът не ви доставя удоволствие. 

РАК

Въпреки почивния ден във вас бушува недоволството от всичко, което постигате на работното място, въпреки че не е малко. Не пренасяйте лошото настроение в дома си. Предложат ли ви задгранична командировка в следващите дни, приемете я с удоволствие. Подпишете подготвените финансови договори, за да пътувате без притеснения. Поискали сте среща с ваша интимна връзка, която обърква живота ви. Отказът да приключите отношенията си и заканата му да ви разведе са причина да сте гневни на целия свят. Не се поддавайте на сексуалното привличане помежду ви и се приберете при семейството си. 

ЛЪВ

Не работете с финансови документи. Възможни са професионални загуби заради прибързаност. Ще навредят на кариерата ви. При заетите в сферата на банковото дело е задължителна задълбочена проверка на всичко, което им предстои да разписват. Следобед в почивния ден не са изключени недоразумения с хората от обкръжението ви. Време и да потърсите своята нова среда, в която ще се чувствате на мястото си и ще срещнете подходящия партньор, а това може да се случи днес. Семейните са склонни на изневери, които трудно ще бъдат оправдани и наказанието ще е лишаване от секс. 

ДЕВА

Изкушението и в почивния ден да спорите с началниците си е във ваша вреда. Липсата на самочувствие ви пречи да сте тактични и да работите отговорно. Готови сте да загърбите служебните си отговорности. Дългоочаквана вест е знак, че сте постигнали поставената цел. Не пренебрегвайте възможностите си за делови разговори с чужбина. Компромисите от ваша страна са гаранция за успех както в семейството, така и на работното място. Близките ви са се успокоили от вашата сговорчивост. Сексуалните ви отношения най-сетне се нормализират. 

ВЕЗНИ

Денят е почивен. Независимо от скорошните финансови постъпления не предприемайте инвестиции и начинания. Завършете започнатото и не харчете приходите си. Докажете на колегите си, че сте отговорни и не очаквате друг да свърши вашата работа. Пътуване ще ви се отрази добре и ще ви донесе успех. Не се опитвайте да изяснявате личните си отношения. Не мислете за изневяра, за да мъстите със секс със случайни партньори. Последствията са негативни преди всичко за вас. 

СКОРПИОН

Начинанията ви в почивния ден са обречени на неуспех. Трудностите блокират работата ви и ви изнервят. Избегнете финансовите загуби, породени от липса на прозорливост. Решите ли да сменяте работата си, обмислете действията си внимателно.  Пред вас се разкриват нови печеливши перспективи, за които може да съжалявате, ако ги пропилеете. Заслепени от чувствата си не сте подозирали че любимите ви имат свой живот, въпреки, че не искате да го приемете. От вас зависи да не се предавате във властта на ревността и емоцията. Дали ще приемете изневярата и ще простите и след това ще се отдадете на сексуални удоволствия зависи от вас.

СТРЕЛЕЦ

Върнете чувството си за отговорност, което сте скрили някъде заради съмнението че ви пречи в почивния ден, но то е от значение за вас. Умението ви да прогнозирате, ако се концентрирате в конкретен проект е гаранция за успех. Ще завишите авторитета си. Бъдете внимателни при работа с документи. Очаквайте приходи. Планирайте следващата седмица и степенувайте по важност задачите си. Не са изключени грешки и в личните отношения, които ще ви донесат любовни разочарования, ако не промените поведението си и не осъзнаете, че няма как да подреждате живота на околните и на половинката си. Забравете за интимни мигове в този ден.

КОЗИРОГ

Отново ви предстои успешен почивен ден в делово отношение. Без особени усилия ще планирате изгодни проекти, но не поставяйте началото днес. Очаквайте финансови постъпления. Не позволявайте на вашата мнителност да усложни деня ви. Разчитайте на добрия тон както с колегите, така и с подчинените си. Романтичните запознанства няма да ви донесат очакваното щастие, въпреки че сте готови на всичко, за да забравите самотата. Сексът с непознати партньори ще ви създаде проблеми, особено ако сте семейни или сериозно обвързани. 

ВОДОЛЕЙ

Въпреки трудностите в почивния ден проведете деловите си срещи и разговори. Не взимайте прибързани решения. Направете крачката към начинания след детайлно обмисляне на идеите си. Не се доверявайте на случайни хора по отношение на пари. Радвате се на успех при неотложни преговори. Когато се приберете изяснете отношенията с интимния си партньор и се подчинете на правилата, които ви налага, ако не са в противоречие с вашите представи за семейно съжителство. Струва си поне веднъж да се окажете във властта на чувствата, за да не се лишите от сексуални наслади. 

РИБИ

Заемете със задачите, които напоследък пренебрегвахте във ваша вреда, заради вашата леност. Подгответе се за сериозни служебни промени. Разговорите с колегите, ръководството и близките ви са затруднени. Резултатите от работата ви не оправдават положените усилия.  В почивния ден избягвайте запознанствата, за да не се разочаровате. Личните ви отношения са проблемни. Избягвайте запознанствата и флиртовете. Прекарайте вечерта в тесен семеен кръг. Не сте сигурни как ще ви посрещне интимната ви половинка и дали ще имате късмета да изживеете мечтаните сексуални удоволствия.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Светлана Тилкова - Алена

Този уебсайт използва "бисквитки"