Хороскопът на Алена: Усилията ще донесат успехи на Овните, Телците да се заредят с такт и търпение

ОВЕН

В този ден е във ваша полза вечерта да си почивате, но ако работите избегнете начинанията и се задълбочете в преките си служебни задължения, защото Меркурий е вече ретрограден. Усилията ви ще донесат очакваните успехи в следващите дни. Предпазвайте се от неподходящи запознанства. Общуването със специалисти във вашата професионална област ви носи полза. Създайте добра работна обстановка. Не се колебайте да споделите чувствата си, ако искате да съхраните отношенията си с вашия брачен партньор. Раздялата може да предизвикате сами. Не разочаровайте партньора си с поведението си, за да не се лишите насила от сексуалните удоволствия.

ТЕЛЕЦ

От сутринта в този ден, в съгласие с ретроградното движение на Меркурий, изисква от вас да се заредите с такт и търпение, въпреки че не ви е лесно. За да постигнете целите си, не си губете време на работното място с безсмислени занимания. Предпазвайте се от използвачи, които отдавна се стремят да ви навредят. Не е изключено да се поддадете на измамници и да инвестирате неправилно парите си. Склонни сте да си създадете проблеми в личните отношения, заради невъзможност да приемете мнението на вашите близки за пътуване. Не спорете и не проявявайте ината си, за да не се окажете без компания тази вечер и да не се лишите както от интимните мигове и разговори, така и от сексуалните удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Деловите срещи са успешни, въпреки че сте напрегнати, а и Меркурий е ретрограден и налага забраните си. Работете без да спорите заядливо с околните и променете отношението си към вашите подчинени, ако имате свой бизнес, за да спечелите уважението им. Днес сте неуверени и неспокойни, въпреки че успехът е с вас. Не проявявайте прекалена доверчивост и бъдете сдържани в общуването. Днес, за разлика от професионалните ви успехи, в личния живот е добре да се погрижите за хармонията и да не допускате разправии. Ако имате проблеми със секса, със сигурност ще сте обидени и със занижено самочувствие, но не търсете вината само в партньора си. 

РАК

Щастливи сте в личния живот, гордите сте със семейството си, но в този ден сте готови да се докажете като добри професионалисти, въпреки че Меркурий е в ретроградното си движение и налага ограничения, предпазливост и умереност. Допълнителните задачи ви носят отлични приходи. Проведете деловите срещи и разговорите с вашите колеги, но разчитайте на себе си и на знанията си. Анализирайте внимателно всичко, което се случва във вашето роднинско обкръжение, за да не навреди на личните ви отношения, ако сте семейни или влюбени и готови да създадете семейство. Ако имате проблеми в личните отношения и сексуалния живот, просто преразгледайте поведението си. 

ЛЪВ

Не се надявайте на впечатляващи професионални успехи, ако повечето от вашите колеги са си взели почивка, а вие също е добре да се отдадете на отмора и развлечения при ретроградното движение на Меркурий, дори и само вечерта. Днешният ден е подвластен на спокойствието, рутината, компромисите и разбирателството. Не се занимавайте с търговия, дори и ако това е ваша основна дейност и препитание. Не ви съветвам да спорите с брачния си партньор за битовизми, с които е редно да се справи сам, защото наранявате егото му. Не сте готови за сексуални наслади защото искате партньорът ви да се почувства виновен, но грешите и си вредите на отношенията.

ДЕВА

В днешния ден имате възможност да осъществите планираните срещи, но бъдете внимателни и не пропускайте нито една подробност при провеждане на разговорите с вашите партньори, заради ретроградното движение на Меркурий. От вас зависи да успявате. Очаквате да жънете резултатите от труда си, а те са впечатляващо добри. Ще пожънете и нечия завист, която трудно ще преглътнете. В личния си живот сте в състояние да си създадете проблеми, заради прояви на безпричинна ревност към брачния или интимен партньор. Не се изненадвайте, ако сами сте причината да се лишите от сексуални удоволствия. 

ВЕЗНИ

Избрали сте и този да работите активно. Ще спечелите от приключването на задачи, които вече сте преполовили, съгласно повелята на ретроградния Меркурий. Завършете ги днес. Общувате с неподозирана лекота и печелите съмишленици за новите си проекти. Признанието и успехът ви са гарантирани, ако не се захващате със задачи, които не можете да свършите. Справяте се със задълженията си с упорство. Заядливият тон в дома ви би бил причината отново да се чувствате неразбрани. Разрешете създадените семейни проблеми. Не допускайте нови разправии да вгорчат живота ви. Намерете пътя към сърцата на любимия си, за да не се лишите от сексуални удоволствия. 

СКОРПИОН

Денят ви е уморителен, а вие сте унили. Заредете се със самочувствие, което ще ви е необходимо, особено ако без причина се чувствате отпаднали и депресирани. Товарът на работното място може да ви се стори непосилен. Няма да липсват и делови предложения, но не бързайте с отговора си заради ретроградния Меркурий. Не се ядосвайте и си наложете търпение, ако зависите от колегите си или подчинените си, а те забавят работата ви. Вечерта бъдете с близките си и с любимите си. Създайте романтична обстановка. Сексуалните удоволствия със сигурност ще ви разтоварят от напрежението и ще заличат умората, която сте натрупали в излишък. 

СТРЕЛЕЦ

Очаква ви тежък и напрегнат ден, защото ще се наложи да се справите с финансови проблеми, породени и от ретроградния Меркурий. На работното място сте във върховата си форма и нямате причина за съмнения във вашия успех. Тези от вас, които се занимават с бизнес да не превръщат материалните си стремежи в самоцел, защото може неочаквано да се провалят. По-добре не инвестирайте. Ваши приятели, които сте превърнали неусетно във врагове, се опитват да вредят на личните ви отношения. Въздържайте се от от невинни флиртове, защото ще съсипете хармонията в отношенията си. Няма да сте в добра форма заради стореното, изпитвате вина и ще правите опити да избегнете сексуалните удоволствия. 

КОЗИРОГ

Днешният ден ви позволява да преговаряте, да дадете съгласие за разумни инвестиции, за които сте направили проверките си и сте сигурни, че няма да претърпите загуби по времето на ретроградния Меркурий. Сключените договори са печеливши. Бъдете естествени и не подражавайте на никого, ако искате новите ви делови партньори да ви се доверят. Чувствате се свободни да прекарате вечерта както ви харесва, но ако сте семейни сте зависими и от близките си и от вашия брачен партньор. Не допускайте отдалечаването им и не се лишавайте от сексуални удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Преценили сте, че имате възможност да поставите началото на нов бизнес. Днес е във ваша полза да обсъдите решението си с вашите адвокати на работен обяд и да подготвите необходимите документи, но не пропускайте факта, че Меркурий е ретроградне. На всяка цена е добре да разбере кой сред новите ви делови партньори ще ви предаде в близко бъдеще. Доверявайте се на интуицията си. В личните ви отношения  има леко пропукване, може би още не го усещате, но се ослушайте и се огледайте без да се бавите. Ако сте сгрешили спрямо брачния си или интимен партньор, променете поведението си. Не наранявайте любимите си хора, за да не се лишите от сексуални удоволствия. 

РИБИ

Днес сте самоуверени и сте си поставили върхова цел, която е реална и постижима и го знаете отлично. Наясно сте защо въпреки настойчивите молби избягвате безполезните запознанства, в съгласие с ретроградното движение на Меркурий. Постъпките ви са основани на убеденост в собствената ви правота. Ако се налага да проведете делови разговор го уговорете за следобед. В личният ви живот е спокойно. Ако не допуснете странична намеса да се превърне в причина за сътресения, ще съхраните хармонията и разбирателството. Вечерта не пропускайте миговете със семейството или с партньора си, ако не сте го създали. Не се лишавайте от сексуалните мигове.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Светлана Тилкова - Алена

Този уебсайт използва "бисквитки"