Христо Стоичков от Маями: Благодаря на феновете! Те са големите победители

"Искам на първо място да благодаря на всички фенове на ЦСКА - коментира Христо Стоичков от Маями. - И точно те са големите победители в дербито! Песните, хореографиите, всичко бе с класи над другата страна. Така съм свикнал да гледам публиката на ЦСКА - мощна, силна, ефектна. Публика, която ти дава енергията и куража да не се спираш пред нищо.

Доволен съм и от отбора. Футболистите показаха много борбеност, което ми хареса. Искаха от първата до последната минута да спечелят. Можехме и да загубим, но нямаше да е справедливо. Доказателство е краят, когато нашите атакуваха, а техните правеха смени по няколко минути."

Стоичков бе лаконичен за шествието и хореографията на "Левски". "От този клуб има само един човек, чието мнение ценя, а те го държат встрани - това е Наско Сираков - рече Камата. - Явно са станали гробари, погребални агенти и попове. Какво да ги правиш? Съдба. Всеки си търси място под слънцето. Очевидно тези хора са си намерили своето амплоа, след като са забравили кога са ни били за последно..."

Феновете на ЦСКА окончателно казаха "Баста" на въпроса с припознаването. За първи път от много време "червените" дори бяха повече от левскарите по трибуните, което не се случи дори при шестте поредни шампионатни победи. Хореографията бе впечатляваща - огромна картина на първия капитан Нако Чакмаков. "Левски" отговори с черен фон и бял кръст за кончина на „червения“.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Боян Бойчев

Този уебсайт използва "бисквитки"