Хюрем е самотна майка, а Сюлейман е дебеланко

Как се промени животът на артистите от „Великолепния век“

„Великолепният век” е един от най-амбициозните проекти сред турските поредици. През последните години животът на много звезди, както и външният им вид, се промениха значително. Някои са самотни, а други станаха родители на няколко деца. Разказваме ви как се разви съдбата на главните актьори от популярния сериал.

Мерием Узерли имаше честта да изиграе известната Хюрем. Преди излизането на „Великолепния век“ много хора дори не знаеха за съществуването й, но именно тази сага донесе на актрисата огромна популярност. Важно е да се отбележи, че Мерием перфектно влезе в ролята си и публиката дълго време не можеше да се примири с нейното напускане.

Поради непланирана бременност, Узерли беше принудена да се сбогува със сериала. Слизането й от екраните беше истински шок както за зрители, така и за колеги. Въпреки раздялата с бащата на детето, Мерием реши да стане самотна майка. През февруари 2014 г. тя роди дъщеря Лара. Докато беше в отпуск по майчинство, звездата участва в снимки на реклами и посещава различни фестивали. След това продължи филмовата си кариера. Работи в няколко проекта, но не успя да възвърне предишната си популярност. През 2021 г. актрисата роди втора дъщеря, но така и не се омъжи и в крайна сметка се раздели с бащата на Лили Кои. Сега звездата активно чете нови сценарии, посещава фестивали и участва в реклами. Тя посвещава цялото си свободно време на дъщерите си.

Ролята на султан Сюлейман е най-ярката и известна в обширната биография на Халит Ергенч. След края на снимките той продължи да участва във филмови проекти. Зрителите можеха да го видят в сериали като „Ти си моята родина“, „Вавилон“, „Сякаш няма утре“ и много други. Халит посвещава цялото си свободно време на семейството си – съпругата Бергюзар Корел и трите си деца. В социалните мрежи Ергенч често е критикуван, че вече не прилича на Сюлейман – побелял е, оплешивял и има доста излишни килца. Но самият той, подобно на жена си, не обръща внимание на злобните коментари.

Ибрахим паша е герой, обичан от публиката. В неговият образ влезе турският артист Окан Ялъбик - врагът на Хюрем, любовта на Хатидже и Нигяр и приятел на Сюлейман. Именно тази роля направи Окан известен по целия свят. Феновете бяха уверени, че му предстои фантастична кариера. Той участва в няколко успешни проекта, но в един момент започна да обръща повече внимание на своята музикална група, отколкото на киното. Ялъбик не е женен и няма деца. Той пази личния си живот от непознати и рядко публикува постове в социалните мрежи.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд news

Този уебсайт използва "бисквитки"