ЦСКА загуби от Ласк с 1:3

ЦСКА загуби с 1:3 от ЛАСК (Линц) в контрола, играна в Белек. Третият в австрийското първенство бомбардираше Густаво Бусато, благодарение на добрите игри на когото българският тим се размина с по-голяма загуба. В предишните две контроли в Турция ЦСКА загуби с 0:1 от Санфрече Хирошима, след което победи с 3:2 Гурник (Забже). 

В началото на мача Марин Любичич сам срещу Бусато бе точен за 1:0, но попадението му бе отменено заради засада. В 11-ата минута Хорват стреля, който стражът на ЦСКА отново отрази удара му. Малко преди края на първата част Лазар Туфегжич вкара гол за ЦСКА, който бе отменен заради засада. В 39-ата минута ЛАСК поведе с гол на Роберт Жул. В края на първата част австрийците поведоха с 2:0 с попадение на Моузес Усор.

В началото на второто полувреме Саша Илич извърши седем промени в българския тим. В 59-ата минута ЛАСК получи дузпа за нарушение на Юрген Матай, който получи и жълт картон. Томас Гоигингер вкара за 3:0. В 73-ата минута и ЦСКА получи дузпа за нарушение срещу  Мено Кох. Станислав Шопов вкара за 1:3.  

Следващата проверка на ЦСКА е в петък (27 януари) срещу Астана.

TRUD_VERSION_AMP:1//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"