ЦСКА награди Занев с нов договор

Навръх имения си ден Петър Занев получи нов договор с ЦСКА. Капитанът парафира за още един сезон. Откакто стана футболист на "червените", Занев изигра 32 мача във всички турнири. С екипа на ЦСКА защитникът се върна в националния отбор и е един от най-стабилните в отбора.
Занев ще изведе "червените" с лентата във финала за Купата на България срещу "Локомотив" (Пд) в сряда. Рефер на големия мач ще е Георги Кабаков, който вече редовно свири и в Шампионската лига и Лига Европа. Пловдивчанинът ръководи и вечното дерби ЦСКА - "Левски" (3:3).
От "Българска армия" обявиха, че ще продават билети до вторник вечер на стадиона. Ако останат свободни места, те ще бъдат пуснати в сряда. ЦСКА и "Локо" получиха по 6000 билета за финала. "Смърфовете" са актуален носител на трофея. А ЦСКА е рекордьор по титли в турнира, като последната спечели през 2016 година.
"Червените" ще трябва да платят 21 200 евро на бившия си нападател Гуидо ди Вани, който осъди клуба във ФИФА. Централата взима 2000 швейцарски франка. Аржентинецът Ди Вани е един от многото странни футболисти от времето на Александър Томов, които минаха като метеор през Борисовата градина и не получиха парите си. По същата ос ЦСКА вече се издължи на нидерландеца Сивард Спрокел.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"