ЦСКА освободи конгоанец

Кевин Кубемба повече няма да е част от ЦСКА. Конгоанецът с френски паспорт дойде преди година на „Армията“, но не оправда доверието. Кубемба вкара само един гол в първенството при 6:1 срещу „Витоша“ (Бистрица). Когато се налагаше да заменя титуляра Фернандо Каранга, ясно личеше колко по-слаб е от него. Кубемба дойде с визитката на национал на Конго и доста мачове във френските долни дивизии. Нападателят си тръгва от България, както направи и еквадорецът Кевин Меркадо.

ЦСКА започна сезона с трите си нови попълнения и показа, че няма да се повтарят старите грешки цяла зимна пауза да идват нови на проби. Бразилецът Джеферсон, холандецът Роланд Алберг и колумбиецът Хеан Карлос Бланко дори си направиха първа обща снимка на базата в Панчарево, която споделиха в социалните мрежи.

Датският „Олборг“ пък обяви, че ще играе приятелски мач с ЦСКА по време на подготовката в Испания. „Червените“ уредиха най-стойностните контроли от всички. Съперници ще им бъдат московските „Локомотив“ и „Спартак“, украинският гранд „Динамо“ (Киев) и китайският „Дзянсу“.

В същото време фенове на ЦСКА избраха гол на Николай Бодуров за №1 на 2017 година. В клубния сайт почти 90 процента от гласувалите посочиха страхотния шут на защитника в последния мач през декември – 2:1 срещу „Лудогорец“ за купата на България.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"