ЦСКА пак намери бразилски №9

Бразилското очевидно допада на ЦСКА. За трети път в последните 10 години футболист от страната на кафето се доказа като голям №9 на "Армията". Фернандо Каранга вкара за 1:1 срещу "Лудогорец". Попадението не е в графата "виртуозни", но е важно по други параграфи. С него ЦСКА за първи път не загуби в шампионата като гост на "Лудогорец". А голът е под №4000 в историята на клуба в първенството. Преди Каранга от Бразилия да блестят в ЦСКА дойдоха Ней и Жуниор Мораес, превърнали се в любимци на публиката.

"Горд съм, че точно този гол е мой", каза дошлият през зимата Каранга. "Червените" изиграха един от най-силните си мачове в Разград и дори съжаляваха за пропусната победа. Резултатът дава самочувствие и за предстоящото вечно дерби с "Левски", който пък три дни по-рано падна от "Лудогорец" у дома. ЦСКА е най-добрият отбор, ако се гледа само втората фаза на шампионата. "Червените" имат три ремита и само победи.

"Ръководството ще каже дали оставам и през новия сезон - каза Стамен Белчев, треньорът на ЦСКА. - Фокусиран съм върху оставащите ни два мача. Важното е, че отборът се развива. Нямаме комплекс от "Лудогорец", ние сме ЦСКА! Сами си усложняваме живота, когато не вкарваме положенията си."

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"