ЦСКА прати бразилец в Германия

Бразилският защитник Жеферсон заминава за Щутгарт, където ще се възстановява през следващите две седмици. Бранителят е контузен от 9 август, когато бе ударен в бедрото в последната тренировка преди дуела с „Копехаген“. ЦСКА позволи на Жеферсон да изкара 20 дни в родината си.

Рехабилитационният център в Щутгарт минава за един от най-добрите. Там вече бяха Кристиян Малинов, Пламен Гълъбов, Укра, Фернандо Каранга и Станислав Манолев.

В същото време ЦСКА връчи медал, фланелка и юбилейния фотоалбум на клуба на своя бивш голям лекоатлет Николай Антонов. „Той е велик шампион – каза спортният директор на „червените“ Пламен Марков. - Фактът, че е ставал световен и европейски шампион, побеждавал е колоси като Карл Люис и Линфорд Кристи, говори красноречиво. Не сме забравили, че Антонов бе обявен за „най-бързия бял мъж на планетата“. За нас е огромна чест, че се е състезавал за ЦСКА.“

В същото време БФС определи рефера Радослав Гиджинов да ръководи гостуването на „червените“ срещу „Монтана“ в 1/16-финал за Купата на България. ЦСКА е в Северозапада от пет дни, след като в събота спечели с 2:0 гостуването на „Ботев“ (Враца) за първенство. Мачът с „Монтана“ е генерална репетиция за вечното дерби с „Левски“ и треньорът Нестор Ел Маестро сигурно ще направи сериозни ротации в състава.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"