ЦСКА привлича ас на Люксембург

ЦСКА се е договорил с националн на Люксембург. Новият ляв бек на тима трябва да е Мика Пинто. За последно футболистът е бил в нидералндския „Витес“, но договорът му не е бил удължен.
ЦСКА търси опция за гамбийския младежки национал Сейни Саянг, който се представя доста колебливо, след като дойде преди година. 31-годишният Пинто е започнал кариерата си в академиите на „Мец“ и „Спортинг“ (Лисабон). След това е минал през „Рекреативо“, „Беленензеш“, „Фортуна“ (Ситард) и „Спарта“ (Ротердам).
В националния отбор защитникът има 32 мача и 1 гол, а сега е съперник на България в Лигата на нациите. В ЦСКА вече игра футболист от Люксембург. Преди 10 години на „Армията“ дойде централният нападател Орелиен Жоаким, който в 23 двубоя се разписа пет пъти.
Привличането на Пинто явно е договорено преди Александър Томаш да бъде назначен за треньор. Другата седмица новият наставник ще заведе ЦСКА на лагер в Банско. Очаква се на него да пристигнат и други нови футболисти.
Томаш освободи вече освободи един играч. Част от ЦСКА не е нападателят Симеон Александров, който през 2022 г. дойде от „Септември“, но почти не игра за „червените“. Крилото за последно беше във втория тим на ЦСКА.

TRUD_VERSION_AMP:1//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"