Чарлийз Терон не се нуждае от съпруг

Хубавицата е навита на „гостуващ” брак

Звездата се чувства добре с двете си деца

44-годишната Чарлийз Терон говори за това как се чувства като майка на „две малки чернокожи деца”. Както е известно, през 2012 г. тя осинови момчето Джаксън (сега го нарича дъщеря), а през 2015 г. - момичето Оугъста от Южна Африка. В интервю заThe Big Ticket звездата призна, че би искала да има повече представители на различни раси и националности в Холивуд, защото за нея, майката на деца с тъмен цвят на кожата, това е важно. „Искам те да израснат в свят, в който да видят, че могат да бъдат такива, които искат”, казва Чарлийз Терон. Тя възнамерява да апелират филмовите студия и медийни компании, да изпълняват обещанията си на фона на движението Black Blacks Matter.

Актрисата осиновява Джаксън през 2012 година. Първоначално детето беше представено на света като момче, но през 2019 година Терон обяви пред „Daily Mail”, че Джаксън вече е момиче. По-късно актрисата сподели, че е много важно медиите да използват правилните определения за хората, които не се идентифицират с рождения си пол.

Звездата сподели и защо не си търси мъж и защо се чувства добре сама. Чарлийз веднага уточнява, че сърцето є е свободно и че не планира в близко време да го посвети на мъж. Тя подчерта, че не се чувства самотна, защото има най-важната любов в живота си - двете си деца и постоянно е заета на снимачната площадка. „В моя живот просто няма място за нещо такова. Личният живот е нещо много сложно, когато си самотна майка с кариера”, признава Чарлийз.

Актрисата е сигурна, че не е нужно да излиза с някого, само защото за обществото една самотна жена заслужава съжаление. „Много момичета сами си създават проблеми, занимавайки се с връзки, от които нямат нужда. Аз лично не мога да кажа, че в живота ми липсва нещо. Не си търся активно партньор, макар че някой ден може и това да поискам”, споделя Чарлийз.

Терон добавя, че дори и да срещне подходящия мъж за себе си, ще му предложи „гостуващ” брак. „Мисля си, че бих го убедила да си купи къща наблизо. Спомням си, че обществото много се учуди на признанието на Гуинет Полтроу, че с мъжа є не живеят заедно. Аз пък тогава разбрах, че това е най-подходящият вариант за мен”, казва актрисата. В същото интервю Терон опроверга слуховете за любовна връзка с Брад Пит и за подновяване на отношенията си с Шон Пен, на които, по нейни думи, тя никога не е държала особено.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"