„Час пик“ се завръща като сериал

Знаменитият хонконгски инспектор Джонатан Лий и детектив Джеймс Картър от ФБР се завръщат! Две от най-популярните ченгета в Холивуд са главни герои в хитовия американски сериал „Час пик“, носещ името на емблематичната филмова трилогия. Всяка делнична вечер от 21:30 ч. по bTV, запомнящият се дует се впуска в нови приключения, за да преодолее несъвместимостта в характерите си и да изпълни професионалния си дълг.

В „Час пик” детектив Лий остава почетен майстор на бойните изкуства с гръмотевично бързи движения. Той отива в Лос Анджелис, за да отмъсти за предполагаемата смърт на сестра си и да научи повече за връзката ѝ с китайската организирана престъпност. Детектив Картър пък е все така хитроумно ченге, което играе по собствените си правила.

Поредицата проследява съвместната работа на тези съвършено различни по характер и начин на работа детективи. Зрителите на bTV стават свидетели на интригуващ сблъсък на култури и темпераменти, провокиран от нестандартното партньорство между ексцентричния американски полицай и азиатския му колега. Въпреки многото различия, двамата се впускат в непредсказуеми приключения и разследвания из улиците на Лос Анджелис, доказвайки, че са невероятен тандем.

TRUD_VERSION_AMP:1//
Публикувано от Труд news

Този уебсайт използва "бисквитки"