Чък Бас от „Клюкарката“ вече не е ерген

Актьорът Ед Уестуик, известен с ролята си на Чък Бас в сериала „Клюкарката“, се ожени. Неговата избраница е Ейми Джаксън, която също е актриса. Двойката показа снимки от сватбата си в социалните мрежи. „Пътуването току-що започна“, написаха накратко те под поста. Последователите не устояха на романтичните снимки и ги поздравиха в коментарите. „Изглеждаш красива“, „Вие просто се обичате“, „Това е прекрасно“, пишат фенове.

Двойката избра Италия за своя сватбена дестинация. Припомняме, че Уестуик и Джаксън се сгодиха тази година през януари, а се запознаха на събитие през 2021 г. Тогава Ед покани красивата Ейми на двойна среща с техните кучета, Хърбърт и Хъмфри. Те потвърдиха връзката си в Instagram през юни 2022 г.

Ед Уестуик винаги е бил тайният копнеж за много момичета. Преди Ейми той имаше връзка с 10 години по-младата от него моделка Тамара Франческони, а преди това премина през бурен период, след като се раздели с Джесика Серфати през 2018 г. и беше оправдан по обвинения в сексуално насилие.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд news

Този уебсайт използва "бисквитки"