Шави и Лапорта беснеят след резила на Барселона

Барселона завърши 3:3 във вчерашния мач срещу Гранада, предпоследния отбор в сряда в Ла Лига. Треньорът на каталунския гранд Шави Ернандес заяви на пресконференцията, че отборът му не е искал достатъчно и не е успял да намали разликата с втория Жирона. Но не се отказва от битката за титлата.

„Надпреварата за титлата вече е с две точки по-трудна, но ние няма да се предадем. Точковият дефицит е голям, но не е невъзможно да се запълни. Направихме твърде много грешки в този мач“, каза Шави.

Той каза много повече по време на самия мач. Камери уловиха изблиците му на гняв, яростно ритане на топката, удар с юмрук в стол. Всичко това беше последвано и от няколко псувни.

Президентът на клуба Жоан Лапорта също тотално изпусна нервите си заради поредния провал. Той изля целия си гняв в президентския офис на стадиона.

"Жоан Лапорта напълно полудя след мача с Гранада, рита чинии и хвърля всичко около себе си в президентската стаичка", пишат каталунските медии.

Това не е всичко, което се случи около президента на Барселона. Недоволни фенове успяха да стигнат до него и членове на ръководството на клуба. „Няколко души успяха да стигнат до него. Ето защо спешно трябваше да засилят мерките за сигурност“, се казва в съобщението на "Каталуния радио".

„Жоан Лапорта веднага отиде в съблекалнята и изнесе реч пред отбора“, съобщава още радиото. Думите му са били на висок тон. 

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"