Шампанско и диаманти заливат Слънчев бряг

Този уикенд ще мине под знака на много диаманти и бутилки шампанско, защото в Слънчев бряг ще се проведат тематични партита в Bedroom Beach и  Za Zù lounge & restaurant. Първото Champagne & Diamonds събитие ще се състои на 5 август, когато всеки който поръча бутилка шампанско, може да открие в чашата си истински диамант.

Специален гост на вечерта е Joris De Ca, който е един от хитовите артисти на Френската ривиера. Дълго време той е резидент на Bagatele Courchevel, а днес е титуляр в Alta Rocca - Corsica. Само за 7 години той се превръща в истински новатор на клубната френска култура, а усетът му към необикновеното го издига до водещ артист в страната. Идването му е България е истинско постижение, с оглед на факта че днес Joris de CA е един от най-заетите международни Dj-и.

Ден по-късно на 6 август (събота) той ще застане зад пулта на Cavo beach club & restaurant, в компанията на саксофониста на Nikki beach St. Tropez – Sandy Sax. Дата 7 август (неделя) пък е запазена за изявата му в Za Zù lounge & restaurant, където отново всеки поръчал бутилка шампанско ще може да спечели истински диамант.

Кулминацията на шоуто ще бъде Свет Радославов, който прослави България със своите виртуозни изпълнения на електронна цигулка. Той ще има и самостоятелен концерт в Bedroom Beach на 4 август (четвъртък).

TRUD_VERSION_AMP:1//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"