Шанън Дохърти остави огромни дългове

Смъртта на актрисата Шанън Дохърти преди две седмици след дълга битка с рака я остави с огромни дългове. Сега те ще отидат при семейството ѝ. Година преди кончината си актрисата беше принудена да изтегли ипотека от 3 милиона долара върху имот в Малибу: за да направи това, тя се обърна към организация, която дава заеми на хора, които не отговарят на обичайните изисквания на банките. Тя нямаше време да я изплати: преди смъртта си актрисата дължеше и около четвърт милион долара за съдебни такси. Сега дълговете ще бъдат прехвърлени на близките ѝ.

Малко преди да загуби битката с рака, Шанън официално се разведе със съпруга си Кърт Исваринко, с когото са разделени от дълго време заради изневерите му. Актрисата подписа и декларация, че се отказва от издръжка, но в началото на юни тази година Дохърти заведе дело и поиска Кърт да ѝ плаща издръжка в размер на около 15,5 хиляди долара на месец.

Шанън се притесняваше, че поради липса на работа скоро може да загуби здравната си осигуровка и средствата за препитание, а също така обвини бившия си съпруг, че продължава да си живее, избягвайки отговорностите си. Според Дохърти Исваринко е харчил пари за полети с частен самолет и развлечения в момент, когато се е нуждаела от скъпоструващо лечение. Тя също смяташе, че бившият й съпруг не подписва документите за развод, за да получи нейното наследство. 

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд news

Този уебсайт използва "бисквитки"