Шарън Стоун останала без пари след инсулта, хората я използвали

Актрисата с откровени признания за обратите в живота ѝ

Актрисата с откровени признания за обратите в живота ѝ

Инцидентът изцяло променил живота и мисленето ѝ

Холивудската звезда Шарън Стоун разкри, че е загубила милиони и е останала почти без пари след претърпяния инсулт, който едва не я уби през 2001 година. Звезда от “Първичен инстинкт”, каза, че хората са се възползвали от нея финансово, докато се е възстановявала. След инсулта, който доведе до мозъчен кръвоизлив, актрисата се оттегли от Холивуд за седем години, докато се възстанови напълно.

“Хората се възползваха от мен през този период”, каза тя пред изданието “Холивуд рипортър”. Стоун отбелязва, че е имала спестени 18 милиона щатски долара, но “когато погледнах банковата си сметка, всичко беше изчезнало”. “Хладилникът, телефонът - всичко беше на чужди имена... Нямах никакви пари”.

Актрисата, която е на 66 години, заяви, че вместо да изпитва горчивина от преживяното след инсулта, тя предпочита да се фокусира върху положителното. “Реших да остана в настоящето... Реших да не се придържам към това, че съм болна, нито към някаква горчивина или гняв”, каза тя. “Ако глътнеш семето на горчивината, тя никога няма да те напусне. Но ако имаш вяра, дори и ако е с големината на синапено зрънце, ще оцелееш. Така че сега живея за радост. Живея с цел”, казва Шарън Стоун. Според нея инсултът е променил на сто процента начина, по който работи мозъкът ѝ.

“Будистки монах ми каза, че съм се преродила в същото тяло. Имах смъртно преживяване и след това ме върнаха обратно... В продължение на девет дни имах кръвоизлив в мозъка, така че той беше избутан в предната част на лицето ми. Не беше разположен в главата ми, където беше преди”, твърди актрисата в интервюто.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд news

Този уебсайт използва "бисквитки"