Шокиращ обрат в „Златно момче“

Финалните сцени от 79-ия епизод от 3-ия сезон на сериала „Златно момче” изумиха зрителите с шокиращия си обрат. Главната героиня се оказа под влиянието на психически нестабилна личност, а животът ѝ е в голяма опасност. Повечето фенове на поредицата се надяваха Ферит да спаси Сейран, а Синан  да изчезне от живота им. Но не е така.

Според източници близки до поредицата, Синан и Сейран ще бъдат откарани в болница. Главната героиня ще остане в безсъзнание няколко дни, а  Ферит ще бъде неотлъчно до нея. Синан няма да се откаже и ще се опита отново да изложи живота на Сейран на опасност, но органите на реда ще го спрат. Айла ще настоява синът й да бъде изпратен за лечение в психиатрична институция, но не и в затвора.

Дияр също ще дойде в клиниката, за да се срещне с Ферит. Докато е близо до отделението, момичето ще чуе Ферит да говори на Сейран за безкрайните си чувства към нея. Ще има труден разговор между Дияр и Корхан младши – те ще решат да прекратят връзката си, тъй като Ферит ще потвърди, че само Сейран е в сърцето му. Ще бъде много болезнено за внучката на Иляс да преживее тази раздяла, но тя няма да се опита да поправи отношенията им.

 Сейран и Ферит ще се съберат отново. Предстои им дълъг и за първи път честен разговор. Целият фокус на интригата ще се измести към желанието на Айла да отмъсти на Сейран. Майката на Синан ще я обвини за всичко, без да признае собствената си вина. Според източници, завръщането на Халис Ага в имението ще разкрие още една тайна от детството на Абидин.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд news

Този уебсайт използва "бисквитки"