Ще влезе ли Леонардо ди Каприо в ролята на Ленин

Поразителна прилика

Фенове предлагат на Netflix да направи сериал за руския революционер

Сред всички холивудски актьори Леонардо ди Каприо оценява таланта си повече от останалите. Холивудската звезда се появява само в един филм на няколко години, като внимателно избира сценария и режисьора. Но изглежда, че феновете най-накрая са намерили идеалната следваща роля за придирчивия актьор.

Наскоро, използвайки невронната мрежа Midjourney v6, почитателите на Ди Каприо разбраха как би изглеждал актьорът в ролята на Владимир Ленин. Мрежата показа холивудската звезда в образа на руския революционер: този сериал на Netflix трябва да бъде направен.

Леонардо отдавна е сравняван с лидера на руската революция, но изображенията, създадени от невронната мрежа, се оказаха толкова реалистични, че някои зрители сериозно смятат, че Ди Каприо ще играе главната роля в поредица посветена на живота на Ленин.

Ди Каприо не отрича приликата си с Владимир Илич.

Разбира се, актьорът не е подписвал никакви договори с Netflix, но продуцентите на услугата трябва да обмислят сериозно предложението на феновете. Още през 2015 г. Ди Каприо заяви, че не е против да изиграе Владимир Илич във филм и не отрече приликата си с известния революционер.

Освен това Ди Каприо има силни връзки с Русия. Той посещава Москва повече от веднъж, среща се с президента на Руската федерация, а баба му по майчина линия е родена в Перм.

Предстоящите проекти на Ди Каприо не включват нито един сериал, но има четири филма: два съвместни с Мартин Скорсезе (в единия от които актьорът ще играе президента на САЩ Теди Рузвелт), таен проект на Пол Томас Андерсън и криминалната драма за Джим Джоунс с Ди Каприо в образа на ръководителя на опасен религиозен култ.

Да се ​​надяваме, че Netflix все пак ще помислят за филм или сериал за Ленин с Ди Каприо в главната роля – ако не друго, то продуцентите ще спестят поне от разходи за грим.

TRUD_VERSION_AMP:1//
Публикувано от Румяна Генадиева

Този уебсайт използва "бисквитки"