Щерката на Моника Белучи отново позира за списание

 Оприличават Дева Касел с красивата й майка

Само дни след като потребители на мрежата приключиха обсъждането на фотосесията на 16-годишната дъщеря Моника Белучи и Винсент Касел - Дева, за френското списание "Elle", амбициозният модел даде нов повод да се заговори за нея. Момичето стана героиня на мартенския брой на испанската версия на изданието "Harper's Bazaar" и украси една от трите версии на кориците му.

Пред обектива на модния фотограф от Барселона Хави Гордо младата красавица се появява в удължено черно-бяло яке. В новия брой на Harper's Bazaar, Дева се появява като посланик на марката на Dolce & Gabbana Beauty и лицето на емблематичния им аромат Dolce Rose.

Този брой на изданието, което влезе в продажба днес, на 19 февруари, е изцяло посветено на нови лица в модната индустрия. По тази причина колегите на Дева, млади и обещаващи модели Талита Фариас, Елеонора Джуритан и Жозефин Джани, бяха снимани за другите две корици.

Ще припомним, Дева Касел дебютира на корицата на модния блясък миналата есен - тогава тя участва във фотосесия за френския "Elle". В началото на февруари момичето продължи сътрудничеството си с това списание и отново се снима за корицата му. Тогава много фенове на младия модел отбелязаха, че е наследила хубостта на  известната си майка, наричайки Дева "Моника Белучи версия 1:1".

Дева е в модния бизнес от няколко години: преди това е била лице на марките Dolce & Gabbana и Cartier, а сега представлява модната агенция за Karin Models, в която майка й също работи.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Таня Пушкова

Този уебсайт използва "бисквитки"