Щерката на Сюзън Сарандън шокира с пищен бюст

Ева Амури, дъщеря на холивудската актриса Сюзън Сарандън и италианския режисьор Франко Амури, се омъжи в Ню Йорк за готвача Иън Хок, но големият й ден за малко да бъде съсипан от фенове в социалните мрежи. 39-годишната актриса и лайфстайл блогър беше подложена на критики заради сватбената си рокля, която се отличаваше с дълбоко деколте.

„Тази рокля е неподходяща“, „След три деца ли избра такава булчинска рокля?“, „Ужасно е безвкусна“, са част от многобройните коментари под сватбените й снимки, а самата Ева написа на критиците си в Instagram: „На всички, които сте шокирани, че гърдите ми не са „прибрани“, чувствайте се свободни да направите скриншот на това за по-късно.“

На сватбата имаше само 40 гости, включително майката на Ева Сюзън, която пристигна с дългогодишния си партньор Тим Робинс. Ева сама организира сватбата, а до олтара я придружи 7-годишният й син Мейджър, който има от предишен брак.

"Иън се грижи чудесно за мен и децата, той е пълен с любов и е най-добрият втори баща", похвали тя новия си съпруг. Ева се запозна с готвача Иън, когато беше бременна с третото си дете. Преди това тя беше омъжена за бившия футболист Кайл Мартин, от когото заедно с Мейджър има дъщеря Марлоу Мей (9) и син Матео Антонио (4), а двамата се разведоха малко преди раждането на най-малкото дете и след 8 години брак.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд news

Този уебсайт използва "бисквитки"