Арт фестивали стартират в София и по южните плажове с подкрепата на Спорт Тото

Пъстра програма ни чака в Царево и Лозенец

Това, от което всички се нуждаем е място, на което да концентрираме тази движеща енергия, а какво по-добро място от безкрайността на морския бряг? Попътният вятър и юлските вълнения ни отвеждат към южните топли плажове на Лозенец и Царево, където в четвъртък, 15.07. бе открит артистичния фестивал “Арт Поток”.

Програмата на “Арт Поток” препраща от изложби, към представяне на книги; от театрални постановки към кино прожекции; от концерти през плажни партита, които завършват с посрещане на изгрева. Сред участниците са Цветана Манева, Александра Сърчаджиева, Филип Аврамов, Яна Борисова, Георги Тошев, Богдана Карадочева, Стефан Димитров, Рене Карабаш, Иво Сиромахов, Ники Илиев, Иво Димчев и много други.

Ще бъде почетена и великата българска актриса Татяна Лолова, която през изминалите години подкрепяше всяко издание на Арт Поток. По време на паметната вечер за актрисата, Мария Касимова ще представи премиерния филм за нея - „Безкрайният спектакъл“ с автор Георги Тошев. Фестивалът ще продължи цели две седмици, като атмосферата му предоставя възможност на публиката да се доближи и дори да влезе в дебат с любими дейци и популярни лица. Организаторите от Hacienda Beach и Община Царево доказаха, че натрупаният през годините опит и уникалния характер на събитията могат да съберат голяма група от съмишленици.

Сред партньорите се нарежда и Българският Спортен Тотализатор, който полага дългогодишни усилия да подкрепя българските спорт и култура, за да откриват те най-подходящите полета на изява и да са близо до публиката.

В духа на традициите на градското столично лято, за втора година подред ще се проведе и Sofia Summer Fest от 16-ти юли чак до 30-ти септември. Фестивалът ще е изпъстрен от множество развлечения, представени на сцената в парка зад “Музея Земята и хората”. Богатата артистична програма вече разкрива някои от съкровищата си, сред които са театрални постановки, кино прожекции, представления за деца, представяне на книги и разбира се много музика и прекрасна атмосфера. След изключително трудното начало на годината, много емоции имат нужда от артистично пространство за да бъдат изразени и освободени, ето защо столицата заслужава прояви с подобен заряд. Именно блясъкът на имена като Александра Сърчаджиева, Найо Тицин, Максим Ешкенази, Остава, Графа, Миро, Керана и космонавтите, Иво Димчев и много други ще ни предоставят онова разнообразие, за което така силно мечтаем след толкова месеци на опасения и притеснения.

Тази година присъствието на СПОРТ ТОТО по време на фестивала буквално ще се усети: в началото на месец септември, водещият на “Спорт Тото” Део ще представи своя моноспектакъл на сцената на Sofia Summer Fest, а през всички 78 дни посетителите на фестивала ще имат възможност да изпробват късмета си в разположения на ключова позиция тото пункт.

Възползвайте се от възможностите и дайте тласък на фестивалното си лято 2021 със СПОРТ ТОТО - защото ние винаги даваме повече!

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Изкуства