Топ Труд 2014-а - Къде са те сега: Робинята Изаура се снимала в "Плейбой"

Бразилската актриса Луселиа Сантош, нашумяла през 80-те години с популярния тв сериал, следва будизма, учи философия и пътува с градски транспорт

Средата на 80-те. Часът е осем и половина вечерта. "По света и у нас" свършва, но никой не отмества очи от тв екрана. БНТ излъчва бразилския сериал "Робинята Изаура".

Предстои поредната порция сълзи и възхита заради красивата бедна брюнетка и лошия богат Леонсио, разведрявана от цветистия език на огромната тъмнокожа Женоария...

Всички са по домовете си. По улиците сноват само кварталните пройдохи, които не знаят каква мъка е обзела целия български народ! Ако днес попитате по-възрастното поколение какво помни от тв екрана на онова време, редом с американския "Богат, беден" по романа на Ъруин Шоу, то задължително ще възкликне: "Робинята Изаура"!

Сладникаво, но факт - това се гледаше. Просто друго нямаше (изключвам задължителното петъчно "разнообразие" с руската програма). Но, оказа се, така е било не само в България, а и в много източноевропейски страни и дори в Китай - бразилският тв сериал е съпреживяван от млади и стари, от мъже и жени, които днес през смях разказват ключови мигове от латинодрамата.

Материалът е сред най-четените 50 на сайта за 2014-та

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

  • владимир иванов

    Запада може. Там са демократи(тарикати). -Ако беше Русия ли ?? Мале,Малев , щяха да я разкъсат , от всякъде. -Каквато им е и целта де .

Още от Лица