35 празнуващи са убити, а десетки са ранени на площад в Шанхай

Броят на пострадалите в резултат на стълкновението на новогодишното празненство на крайбрежният булевард Вайтан в Шанхай достигна 48 души, 35 са загиналите, предаде РИА Новости.

Инцидентът се случи в сряда около 23:35 часа местно време на знаменития крайбрежен булевард Вайтан, където по време на големи празнества традиционно се събират големи групи хора.

По последни данни жертвите на масовото струпване на хора и безпорядъкът, последвал след това, са станали 35 души, а други 48 са били ранени.

Причина за масовото стълпотворение в Шанхай са станали доларови банкноти, хвърлени от висока сграда в града, предаде ТАСС.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

  • Ненко Спасов

    Вече за трети път пища коментар на предсавеното от Калина Андролова! Е няма да се повтарям но г-жа Андролова представя нещата без да познава добре историята преди 1990г и Бжежински. Нека отговори кой е агресор в Украйна? понеже Бжежински е починал преди повече от 6 години ще поясня това е Путин начело на СССР, не на Русия - руският народ няма нищо общо с политиката за възстановяване на СССР водена от Путин!

  • Нормален човек

    Благодаря Ви отново за отличната статия!!! Моля Ви, искайте интервю с Фон дер Лайън и оня чичка по разширяването. Нека да отговорят за станалото публично.

Още от Свят