Пиян кукер заспал във вар вдигна на крак медици и полиция (Обзор)

Куриозен случай на заспал кукер в гасена вар вдигна на крак полиция и Спешен център в Благоевград на 1-ви януари. На тел. 112 бил подаден сигнал за изпаднал в безпомощно състояние кукер в "преспа сняг" към 10 часа сутринта.

В Благоевград сняг няма и това изострило вниманието на медиците, които заедно с една патрулка посетили посоченият им адрес в ж.к. "Струмско" на улица "Яне Сандански".

Спешните служители заварили бабугерът сладко да дреме върху огромна купчина гасена вар, а на метри от него се веселила шумно група кукери, които се стреснали като видяли екипите на полиция и медици.

Събуденият мъж обяснил, че е жив и здрав, просто се уморил и си полегнал. Отказал всякаква помощ. А колегите му дали дума пред органите на реда лично да се погрижат за приятелят си.

Те заподозряли, че някой просто им е скроил номер с обаждането. Групата бабугери обяснили на униформените , че са излезли да обикалят по улиците на квартала още в малките часове на настъпилата Нова година. На сутринта уморени се спрели до едно кръчме да се стоплят и не забелязали как маскираният им приятел си е полегнал върху варта наблизо. Тя била засъхнала, така че не е нанесла поражения нито на кукерския костюм, нито на кукерът.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини