Йорданка Христова: Фидел Кастро е цар на пиара, невероятен човек

Фидел Кастро е цар на пиара, той е невероятен човек. Фидел не може да е гадже на никого. Неговата любима е Куба и това е. Той се отрекъл от всичко, за да работи за страната си. Няма наш политик, който да е направил това. Политиците ни искат всичко, но не правят нищо за България. Това каза Йорданка Христова пред Нова телевизия.

Тя отрече да е комунистическа певица. „Всичко съм постигнала сама. Аз бяха заслужил артист и после се омъжих за Георги. Нищо не съм взела от строя. Не съм виновна, че съм родена през 1943 година. Кариерата ми е минала през онези времена. Аз какво да направя? Няма да размахам лилавите демократични знамена сега, не става”, обясни тя.

Според Христова политбюро, което бе спретнато от продуцентите на "ВИП брадър", е било гнусно. „Аз нямам право да се бъркам кой какво да прави. В къщата бяхме 18 човека. Намесих се веднъж, за да има какво да ядат. За такива дреболии се бърках”, каза тя.

Попитана за изцепките Тодор Славков в другото издание на „БИГ брадър олд старс ”, Йорданка Христова каза, че той от известно време е съсипан.

„Тодор има изключително чувство за хумор, но си е странен. Когато го обвиняваха за изнасилването, той беше с гипсиран крак. Пълна пародия. Тодор се срина след смъртта на баща си. Това е истината. След смъртта на Иван той е друг”, каза певицата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес